én voltam a 16.,igen,kiszurtalak de nemtudtam ismersz-e. egyedül voltam most sajnos 400al a mezönyben de marhajót motoroztam! Rajt cifra volt,célegyenes végén sajnos nemsikerült beturnom magam,de a 2-es kanyarnál sikerült máá gonoszkodni:)
viccoltam meg ugyis folyton nevetek
semmi rosszindulat nem volt benne. sot! szerintem itt a nagy tobbseg maganak vette a motort es azert van olyan, amilyen, mert erre volt penze es EN oket tobbre becsulom, mint akiknek papa/mama megvette
volt egy ismeros (...) srac, akinek az apja megvette 2006ban a vadiuj, nullkilometeres ZX6-ot. alomszep volt, a szivem megszakadt, hogy nekem sose lesz ilyen es egy honap alatt 3x esett el vele, de leszartam mert apu kifizette a javitast mindig. az ilyennek egy zacsko ropit nem adnek a kezebe
jövő hétfőn államvizsgázok. és annak sikerétől függ a nyáron elkölthető pénzem is ugyh most kihagytam, de augusztusra beírtam már magamnak 5 h.ringes napot:)
van akinek ez occsó,mert apu megvette a vasat meg kifizeti a "biztonságos" tanulást is.én inkább vennék rajta egy pályavasat és ütném minden nyiltnapon:-)
semmi rosszindulat nem volt benne. sot! szerintem itt a nagy tobbseg maganak vette a motort es azert van olyan, amilyen, mert erre volt penze es EN oket tobbre becsulom, mint akiknek papa/mama megvette
volt egy ismeros (...) srac, akinek az apja megvette 2006ban a vadiuj, nullkilometeres ZX6-ot. alomszep volt, a szivem megszakadt, hogy nekem sose lesz ilyen es egy honap alatt 3x esett el vele, de leszartam mert apu kifizette a javitast mindig. az ilyennek egy zacsko ropit nem adnek a kezebe
krosszost rakjak be? azok beszarás jók lettek