Nem teljesen ide vágó téma de biztos vagyok benne hogy itt lesz olyan ember aki tud válaszolni! a kérdésem az hogy ha ki akar menni az ember Brno-ba a motogp-re akkor ez mennyibe fáj? Pl azt se tudom mennyi egy jegy + kiutazás stb......
Utánnakérdezősködtem a dolgoknak és nem igaz ami a lapokon van hogy 8-án és 11-én lesz nyílt nap.... mert átalakítják a páylát meg előkészűlneka forma1-re. csak azt nem értem akkor miért nem törlik le az időpontokat
Mé' szerinted,mi elhajtottuk?
:)
6.-ik ok lettünk olyan mezőnyben, ahol Janibán kívül Magda, Ráski, Juhász D. Attisrace és hasonló manuszok mentek.
(monnyuk jórészt azért,mert vagy 5 csapat kiesett motorhibával előlünk:)
senkit nem akartam beégetni, csak elmondtam, hogy ez az 1,9/2,1 nem állja meg szerintem a helyét így általánosságban. pedig nagyon sokan használják, a Talma-családi vállalkozás gumiszerelők is ezt állítják be.
pont így tettem, önzetlenül próbáltam a köztudatba hozni, hogy szerintem ez az 1,9/2,1 globálisan nincs így. honnan ismerjük egymást? :)
RS50 volt ...
"hülye" SM-es a hátsó kanyarba befékezett az RS elé, hogy ő ott megy le off roadozni hátulra erre csatt.... csóri RS fényezése trópa lett :S
Száraz pályát akarok!
Vizesen nem lehet túl nagy élmény!
Én? Már hogy ne akartam volna.
Csak nem tudtam, hogy lehet menni.
Aztán egy nagyképű haverom felvilágosított.