mostanában én sem látom msn-en!
jövő héten találkozok vele egyébként mivel dt lesz, de szerintem kint lesz egész pénteken ő is mert utána este kawamotorozás, ami jó kis chill levezetés lesz verseny után:) . gondolod ugorj ki, és akkor meg tudod nézni a mociját
lehet h ő indul másnap kawakupán is.
sztem tuning mocijával ki lehet hozni egy 3perces köridőt vagy 3:10-est. ez szerintem nem vészes egy lassú csoportban ahol van h 3:30akat mennek. az már más kérdés h tuning jól megy de sok kezdő 50-es meg lehet h 4 perceket produkálna:)
ebben az esetben bencének kell igazat adnom,ha ir akkor okosakat szokott reagálni!
és a dt-s előélet is mellette szól,de gondolom ti ismeritek 1mást?!
viszont az 50cm tényleg kicsi a ringre,majd lessz nagyobb tunning ne aggódj!
engem meg ezzel a "Sportmotorral" fel se engednek a ringre :S pedig már van teljes felszerelés + teljesítménye egyezik egy CBR125ével, de sajna ccm határ van. néha az ien kis gépeknek is jó lenne egy kis lehetőséget nyújtani én azt mondom ... és akkor nem az utcán meg a körforgókba kéne majomkodni ...
jövő héten találkozok vele egyébként mivel dt lesz, de szerintem kint lesz egész pénteken ő is mert utána este kawamotorozás, ami jó kis chill levezetés lesz verseny után:) . gondolod ugorj ki, és akkor meg tudod nézni a mociját
lehet h ő indul másnap kawakupán is.
de én az újra gondoltam fekete-fehér összeállításban...
egyébként meg elkellene adnom a hornetet.
és a dt-s előélet is mellette szól,de gondolom ti ismeritek 1mást?!
viszont az 50cm tényleg kicsi a ringre,majd lessz nagyobb tunning ne aggódj!
tuningnak sztem igaza volt