M10x1,25-ből a szabványos legnagyobb hossz 100mm. Sehol nem fogsz kapni 110 mm-es csavart. Rá kell esztergálni a menetet. A metsző nem jó, mert tépi, nem lesz szép, és kihúzza az alu blokkból a menetet.
én előző motorommal mindig lábujjhegyen toltam kanyarba... vagyis nem mindíg, de amikor döntés közben beszorította a lábfejem a lábtartó és a föld közé, és majdnem azért buktam, azóta lábujjhegyen tolom (vagyis nem teljesen lábujjhegyen, kicsit bentebb)
Köszi
Szegénynek már a leke is kivolt a 20 perc végére. Nem tom mennyit tud belőlle kihozni egy profi Nagyon szerettem ezt a gépet! már eladtam sajnos, muszály volt nem tudok nagyobbat venni anélkül hogy eladjam ezt.
A lábújjad mögött lévő húsos rész a legjobb, igy még tartani is tudod. A belső iven lévő lábad igy később ér le. A külső lábaddal pedig segited ezáltal hogy jobban ki ülj.
tudom van olyan aki,ezt tudja,de most nekem a 2.30on belüli idő is nagyon erősnek tünik...
kukants rá a lapjára...
további szép napot
üdv. Anett
Bár sokakat lenyomtunk ezzel az idővel szerencsére
Szegénynek már a leke is kivolt a 20 perc végére. Nem tom mennyit tud belőlle kihozni egy profi Nagyon szerettem ezt a gépet! már eladtam sajnos, muszály volt nem tudok nagyobbat venni anélkül hogy eladjam ezt.
legalább tudunk belöle ollózni...