Voltunk kint a Hungaroringen a Yamaha tesztnapon. Előre telefonon regisztráltunk. Még mondták is a telefonban, hogy milyen jó, mert így nem kell annyit vacakolni. 2-re értünk ki és azt mondták, hogy már be vannak táblázva egész napra, még saját motorral sem lehet menni a pályán. :(
Na most képzeljétek el a srácot, aki Sopronból jött és volt előre fix időpontja, hogy 2:15-kor XY motorral megy.
nem vittem a saját motorom, felesleges lett volna! minden óra első 10percében lehetett menni!
voltak annyian mint az állat! tömegnyomor! komolyan!
tesztmotorozáshoz képest jó volt!
amúgy jó kis motor, jól tudtam volna vele menni ha a gáz normális! na meg kb 3 kört lehetett menni, még a gumi se melegedett be pff..., majd legközelebb !
pályára szerintem a legjobb!
aahhhh... NO COMMENT! basszus... pedig ezen a pályán nem "lakik" úgy mint a Pannonia ringen.. Hétvégén volt vmelyik "tudományos" adón motorokról dok. jellegű film.. abban szerepelt a Meki, egy baromi nagy esése kapcsán... na az sem volt piskóta, és hogy ráadásul ezek után még motorozik.. mindenesetre nagyon szép idő!
Na most képzeljétek el a srácot, aki Sopronból jött és volt előre fix időpontja, hogy 2:15-kor XY motorral megy.