Zema abbol a 2:12bol gyorsan 07 lesz. Ha nem akkor abba is hagyhatod a motorozast :) De mindegy a lenyeg hogy az emberek zome 2:10-1:55 megy, es ezek nagyon nem fogjak zavarni egymast. Nem ugy mint pl ha a lassu csoportba bemennenek.
Leveleztem ma Rezsővel, és azt mondta tényleg nem mehet licenszes a közúti csoportban pedig mondtam h fel fogom tartani a többieket azzal, hogy összevissza váltogatok
Sziasztok!
Vannak eladó használt slick gumijaim 190/55 180/55 120/70-es méretekben 95%-ak a széleken is 5mm mélységgel metzeler,pirelli,michelin,és bridgestone. Ha érdekel hívj 06703385469 vagy ajpekszili@freemail.hu
Ezért nehéz dönteni a csoportbeosztásban. Még a veteránmotorokról nem is szóltunk.A köridőnél fontossabb a kiszámítható viselkedés. Ha normális íven mész majd kikerülnek. Vki az elöbb azt írta,hogy 2:20 felett majd leküldenek a pályáról. Ezt nem hiszem.
Ez az ami nem fog összejönni.
Szerintem nagyon egyszerű a képlet.Aki "betéved" az utcáról a ringre mert szeretné kiprobálni annak megvan rá a lehetősége a közuti lassú csoportba.aki ezen már túl van és pl 2:20 és 2:40 körül tud a ringen az megteheti a közúti gyorsba.És akit komolyabban foglalkoztat a dolog és 2:20 de inkább azt mondom 2:15-öt tud és fejlődőképes az megy a licencesek közé.Nyilván aki 1:55-öt megy nem biztos hogy nagyon értékelni fogja a 2:20-as "bóját".Ez persze forditva is igaz,mikor úgy elmennek melletted,hogy azt hiszed állsz.De hát ez van,nem születik mindeki Rossinak és valahogy mindenkinek elkell kezdeni.
Úgy gondolom mindenki megtalálja majd a "helyét".A pályanapon kivül ott van még a Yamaha R szériás kupasorozat a ZX kupa a GSX-R klub kupa a Dunlop Trophy,tehát van bőven lehetőség.
És ha ez sem elég ottvan a "vasárnap est"motorozás meg a MERSZ esték.
Innentől kezdve egy szót se haljak
Szerintem ezt így nem lehet kategorizálni,tudod miért?mert nem mindenki megy 600as meg 1000es motorral.400ban pl nálunk az eleje megy 10 alatt.a végén meg tavaj miattam jókis szórás volt egészen 2:19ig.
és akkor a 125? annak az eleje megy 16ot,a vége meg kitudja,40et.Ettől függetlenül őkis licenszes versenyzők.nem egyszerü a helyzet.
Idén a sok változás azért van, hogy a licenszesek ne keveredjenek az utcai motorosokkal. Majd meglátjuk, hogy milyen lesz. Szerintem sem könnyű kiválasztani a megfelelő csoportot. Ha két perc körül mész vagy 2:30-nál lassabbat akkor persze egyértelmű. De ha 2:10-2:20 tájékán akkor hol menj? Szerintem ilyen idővel a turamotorosokat kerülgetve nem nagyon lehet gyorsulni, a licenszhez meg egy kicsit lassú. El kell dönteni, hogy egy jót akarsz motorozni, akkor menj a lassúban. Ha pedig gyorsulni akarsz, akkor válts licenszet. 2:20-al már viszonylag normális íveken megy mindenki nem kóvályog össze-vissza, akkor pedig ,aki gyorsabb szépen ki tudja kerülni. A 2:10 pedig már jó az amatör versenyeken Persze lemaradsz az elejétől, de nem fognak lekörőzni. Licenszet bármikor lehet váltani, de a BR regisztráció a motorkiállításonon befejeződött. A 30%-os kedvezmény az ugrott. A licensz és a regisztráció két teljesen külön dolog. Az egyik nem feltétele a másiknak.
Értem.Akkor a szitu a köv:mondjuk ápr 4-én a közúti "gyors" csoportba veszel jegyet lenyomod a 4X20percet,nap végére stabilan tudsz 2:10-et.És a következő alkalommal,már a licencesek közt indulsz.
Így tökéletes
persze h nincs:)
de szerintem nem lesz az arcomra írva h licenszes vagyok, ezért nyugodtan regelhetek lassú ill. gyors csoportba. és pontosan jól írtad h szárnyait próbálgató emberkék, mert én most egy picit az leszek, és emiatt nem akarok másokat feltartani meg zavarni
Bencee!
Azt írtad hogy van liszenszed.
Én úgy tudom a liszenszes csoportban nincs lassú meg gyors csoport!(éppen ezért kell liszensz,hogy külön szeparálják a szárnyait próbálgató emberkéket,a komolyan pályázóktól)
Amúgy azt mondták aki feltűnően lassú lesz azt leterelik a pályáról!
Úgy h odamegyek és azt mondom a lassúban szeretnék indulni mert életmben nem mentem még pályán a zxr-rel, meg ezalatt a 40 perc lassú csoportozás alatt kéne megszoknom fordított váltót, h 2 nap múlva versenyre már ugy ah menjen:)
nem mértem még hringen időt mert csak az rs-sel voltam:( majd 2 hét múlva kiderül.
Vannak eladó használt slick gumijaim 190/55 180/55 120/70-es méretekben 95%-ak a széleken is 5mm mélységgel metzeler,pirelli,michelin,és bridgestone. Ha érdekel hívj 06703385469 vagy ajpekszili@freemail.hu
"Tiszta viz került a pohárba"!
Üdv
Szerintem nagyon egyszerű a képlet.Aki "betéved" az utcáról a ringre mert szeretné kiprobálni annak megvan rá a lehetősége a közuti lassú csoportba.aki ezen már túl van és pl 2:20 és 2:40 körül tud a ringen az megteheti a közúti gyorsba.És akit komolyabban foglalkoztat a dolog és 2:20 de inkább azt mondom 2:15-öt tud és fejlődőképes az megy a licencesek közé.Nyilván aki 1:55-öt megy nem biztos hogy nagyon értékelni fogja a 2:20-as "bóját".Ez persze forditva is igaz,mikor úgy elmennek melletted,hogy azt hiszed állsz.De hát ez van,nem születik mindeki Rossinak és valahogy mindenkinek elkell kezdeni.
Úgy gondolom mindenki megtalálja majd a "helyét".A pályanapon kivül ott van még a Yamaha R szériás kupasorozat a ZX kupa a GSX-R klub kupa a Dunlop Trophy,tehát van bőven lehetőség.
És ha ez sem elég ottvan a "vasárnap est"motorozás meg a MERSZ esték.
Innentől kezdve egy szót se haljak
Láttom meg sem oly egyszerű !
Lehet hogy jó lenne meghatározni az "utcai gyorss" csoportnak is egy alsó limit időt.
üdv.
2:10-ig lemenni 4X20 mp alatt jó is lenne:)
és akkor a 125? annak az eleje megy 16ot,a vége meg kitudja,40et.Ettől függetlenül őkis licenszes versenyzők.nem egyszerü a helyzet.
Így tökéletes
de szerintem nem lesz az arcomra írva h licenszes vagyok, ezért nyugodtan regelhetek lassú ill. gyors csoportba. és pontosan jól írtad h szárnyait próbálgató emberkék, mert én most egy picit az leszek, és emiatt nem akarok másokat feltartani meg zavarni
Azt írtad hogy van liszenszed.
Én úgy tudom a liszenszes csoportban nincs lassú meg gyors csoport!(éppen ezért kell liszensz,hogy külön szeparálják a szárnyait próbálgató emberkéket,a komolyan pályázóktól)
Amúgy azt mondták aki feltűnően lassú lesz azt leterelik a pályáról!
nem mértem még hringen időt mert csak az rs-sel voltam:( majd 2 hét múlva kiderül.
Köszönöm !