Én párat elkoptattam XR-ből. Először is azért nem olyan rosz és fog is rendessen de van egy titka mégpedig amikor berakod fel kell utána tüzesíteni (megvasalni)és hagyni kihülni majd utána fog rendessen hogy átesel a plexin. De én is leszoktam róla mivel szorul az első kerék tőle mert ferdén megáll a betét a helyén és a vas is vékonyabb és ha már a végét járja a nagy melegtől deformálódik. Közel az ára a gyári betéthez és nem sokkal jobb a fékhatása és a gyári betéttel nem szorul a kerék. Ja és jobban eszi a tárcsát ! Javaslom azt hogy tegyél bele gyári betétet .
jah csak sajnos nincs más ötletem pillanatnyilag,ugyanis a rutinpálya a közlekfelügyeleté,ott nem vszínű h engednének,a szif parkoloja forgalmas stb.akkor gondolkozom tovább
(talán veled beszéltem is már erről...vagy legalábbis vkivel,aki szlovák pályárol jött,és ott kötött ki)
vki ment már a győr-gyárvárosban levő "gyakorlo" pályán?mert ugyebár most egy vassorompoval elvileg le van zárva,bár nem tudom a miértjét...ki kéne probálnom az uj gumit(bár talán egy nyugis parkolo is elég lenne ehhez...)
Ez az ukrán liba teljesen bolond. Ahelyett hogy olcsóbbá tenné a pályát mivel a minősége egyrebb szarabb ,drágít. Ki fog igy euroringre menni? mert én tuti nem!
célegyenes vége már annyira hullámos hogy motocross pályának is jó lenne.
nem tudom néztétek-e már, de elszomorító:
Jármű Egész nap Délelőtt Délután 1/2 nap 1 óra
Motor 15.000 Ft 9.000 Ft 11.000 Ft - 6.000 Ft
Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.!
Van normál változata is, "műszerfal" nélkül. Az ára mindenestül 49.900 Ft, mutat mindent, amire csak szükséged lehet (184 körös memória, legjobb idő kijelzés, előző körhöz viszonyítás, stb.)!
Ha bővebben érdekel, a Motorkiállításon meg tudjuk mutatni a standunkon... lehet hogy még némi akció is lesz...
http://palyamotorozas.hu/ ezek a Phönix napok
60-80 euro a napijegy, vagy bejelentkezhetsz egy csomó német vagy osztrák klubhoz, mindenhol szivesen látnak. Ott az ár 100-110 euro/nap Mi megyünk a Jurásokkal Brnóba 2 nap
300 euro Akit érdekel szóljon még nem fixáltuk le a létszámot.
Örültem, hogy ZXR400-ba tudtam valamit venni raktárról!