Az alábbiak szerint talán 60 fok körül lehet tartani, de ahhoz az kell hogy süssön a nap és minimum 20 fok legyen az aszfalt ez alatt nem fog menni.
Szóval:
- Gumimelegítő
- Első kör 47
- Második 46
- Harmadik 45
- Negyedik 44 és ezt tartani, ha becsúszik egy 43-as azt észre fogod venniii... perec...
Én is nagyon mennék (volna) Kakucsra Péntek/Szombat/Vasárnap...
Pénteken nemtudom mennyire kibérelt/lefoglalt dolog ez a SZIMSZON DÉJ, hátha lenne lehetőség bemenni közéjük...
Illetve bánom, hogy most vasárnap az akcijós €-t kihagytam, de hátha kárpótol a most szombat
Vki nagy xaki - jó lenne ha értelmes hozzászólok érkeznének -, ha felpaplanozom az abroncsokat ilyen 15-16 fokos levegő hőmérséklet mellett (tegyük föl kicsit süti a betonyt is), akkor 60 fokot abroncsot + lehet-e tartani ? Nem most xeretnék PéBÉt futni, de sose pályáztam még ilyen hideg időben, csúszkálni nem dobnék ki 1 10est...
Ja, igen a MotoDzsÍp nem mérvadó :)
Hat 15 fok az szerintem eleg. 23an nyitva van, 24en zart koru. Kakucs jobb lenne, de ott folyton autos nap van. A gokart palya meg szuk, robogonak talan eleg.
A 23 jatszik, de azert kerdeztem itt, mert a szombat talan jobb lenne es itt talan jobban ismeritek a palyakat.
kiprobalnam milyen is palyan menni, ha megtetszene talan jobban be is fektetnek. Most hetvegen ahogy nezem jo ido lesz. 1-2 ora talan kijonne. Milyen palyat tudnatok ajanlani? Kakucs es euro nem jo mert autos nap lesz . Mi johet meg szoba?
Koszi!
Használt valaki közületek Michelin Power supersport gumit? Eddíg Pirelli supercorsát használtam Pálya-utca vegyesen, de most van egy jó ajánlatom egy új pár Michelin-re, meg merjem-e venni, van-e olyan jó mint a Pirelli.
Tudom pályára a slick a legjobb ,de én közúton is használom a vasat, segítséget elöre is köszönöm!
Nincs valakinek rossz, sérült, törött... sportlábtartó szettről meg az a rész, amit a váltó tengelyre kell rögzíteni? képen jobb alul
A lényeg az lenne, hogy kicsit kijjebb hozza a váltó rudazat bekötési pontját a gyárihoz képest. CBR-hez kellene, nemtom mekkora eltérések vannak a motorok között ebben (átmérő, rece szám....)
Van tudomásotok arról, hogy Budapesten kölcsönözhető -e bárhol, vagy valakitől kölcsönkérhető (természetesen nem ingyen) olyan futó, amire felfér 3 nagymotor?
Télire vinném fűtött helyre a gépeket, és nem szívesen fordulnék többet.
Találtam ugyan olyat amin 3 hely van, de max RS125ből férne rá három, nálam viszont R1, R6, TLR lenne a szállítandó.
Hozzátok fordulnék, a közeljövőben lehet behoznék egy motort külföldről.
Bp en nincs véletlen valakinek motorszállító utánfutója, aki kölcsönadná Persze nem ingyen várom.
Én 16.kerületben lakom.
Pl. Med/hard vagy Hard első gumival tuti a bukás 15 fokos aszfalton. De, a konkrét gumid ismeretében pontosabb választ adok.