Sziasztok,
jelentkezni akartam a Hungaroringre aug4.-re, de telthaz van , mennyire jellemzo az, hogy valaki megsem megy el? Erdemes odamenni hatha felszabadulnak helyek, vagy ez nagyon nagy zsakbamacska?
2004-2005-ös CBR 1000RR-hez van ELADÓ Idom garnitúrám ( első sárvédő[fekete], fej idom[piros], oldalsó-felső idomok, tank idom[repsol], üvegszálas has idom, ülés nélküli farok idom ) ! Akit érdekel a dolog keressen bátran, az idomok nem hibátlanok, ennek fényében illetve, hogy már nincs rá szükségem --- a teljes szett ára 50.000 Ft ! Ennyiért szinte ajándék... képeket szívesen küldök róluk, posta megoldható, de inkább személyesen adnám oda őket, tudván a postai gondos kezek működését :)
Xopper... Tudta a franc, hogy ez 1 ilyen lapozgatós naptár(vagy kb. csak mától), én meg állandóan nyomkodom "következő nap időbeosztását", és ha a múltban van, 99%-mindig ott van, akkor + axixem, hogy még az Ő fejükbe' sincs meg a következő...
Próbáltam +magyarázni, érezhetően kevés sikerrel
Pirelli superbike (200/60/17) slick guminál mekkora legyen a nyomás? 1,9-en csúnyán kopik, 1,7-nél bizonytalan és csúszik is, de jobban néz ki a felülete. Tempós utcai motorozás...
Nemtudom honnan vannak az infók (vagy csak regelni kell és küldi Bucsik Úr ?) , de köszönet érte akárhogy is lesz ! Szabit kell kérnem, mert finoman fogalmazva sem szívesen engednek el délutánra...
Ha ennyire biztos vagy benne, időjárást nem tudsz jelenteni "akkorára" ?! Ha esős, megváltoztatni 27 fokos napsütöttére ?
Új Dirt Bike eladó 1 év garanciával! Kék, fekete, narancs és citrom színekben. Érdemes megnézni mert ennyi pénzért nagyon megéri.
125ccm 4 sebességes, manuális váltó 14/17 kerék 125 000 forint
bovebben itt