Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pl Pannonia-ring aug19 este oktatas, aug20 meg palyanap(oktatas is van)
bovebben itt
Sziasztok,
jelentkezni akartam a Hungaroringre aug4.-re, de telthaz van , mennyire jellemzo az, hogy valaki megsem megy el? Erdemes odamenni hatha felszabadulnak helyek, vagy ez nagyon nagy zsakbamacska?
Sziasztok! Tudna valaki ötletet adni,augusztusban hová lehetne menni pályázni,esetleg oktatással egybekötve? Köszi!
Helo!
07.28-án jön valaki Tata környékéről Pannónia ringre? Vagy útba esik vkinek mert csatlakoznék (lábon, vagy ha felférek futón)
Üdv
Ducati fékkart keresek! Bármilyen megoldás érdekel, gyári vagy "tuning" új vagy használt... Brembo munkahenger egy hypermotardról amihez kéne.
Sziasztok !

2004-2005-ös CBR 1000RR-hez van ELADÓ Idom garnitúrám ( első sárvédő[fekete], fej idom[piros], oldalsó-felső idomok, tank idom[repsol], üvegszálas has idom, ülés nélküli farok idom ) ! Akit érdekel a dolog keressen bátran, az idomok nem hibátlanok, ennek fényében illetve, hogy már nincs rá szükségem --- a teljes szett ára 50.000 Ft ! Ennyiért szinte ajándék... képeket szívesen küldök róluk, posta megoldható, de inkább személyesen adnám oda őket, tudván a postai gondos kezek működését :)

Szép napot !

Üdv.: Ádám
Szerintem csináltass Petku-val!
Petku Racing
Sziasztok ! Aprilia RS 125 pályamotorra keresek verseny kipu. rendszert ! E-mail: kufu1984@freemail.hu
Mész két kört, és megméred, ekkor már meleg lesz!
Köszi!
Hidegen 1,9 - 2,0 jó lesz? Nincs melegítőm.
Nem én, hanem a gyár ajánlja
V02 F: 2,1 bar üzemmelegen
Szia Brian,
V02 esetében is 2,1-et ajánlasz előre?
Már regelni is lehet a 4.-i időpontra.
Még nagyobb nyomáson pattog, és darabok hiányoznak a gumiból. Csinálok ma fényképet, a kisebb nyomás utáni állapotról.
Az első 1,9-en fasza.
Xopper... Tudta a franc, hogy ez 1 ilyen lapozgatós naptár(vagy kb. csak mától), én meg állandóan nyomkodom "következő nap időbeosztását", és ha a múltban van, 99%-mindig ott van, akkor + axixem, hogy még az Ő fejükbe' sincs meg a következő...
Próbáltam +magyarázni, érezhetően kevés sikerrel
Kint van a Hungaroring honlapján. Ennyire titkos.
Én 2.2-2.3-t szoktam adni neki.
Pirelli superbike (200/60/17) slick guminál mekkora legyen a nyomás? 1,9-en csúnyán kopik, 1,7-nél bizonytalan és csúszik is, de jobban néz ki a felülete. Tempós utcai motorozás...
Nemtudom honnan vannak az infók (vagy csak regelni kell és küldi Bucsik Úr ?) , de köszönet érte akárhogy is lesz ! Szabit kell kérnem, mert finoman fogalmazva sem szívesen engednek el délutánra...
Ha ennyire biztos vagy benne, időjárást nem tudsz jelenteni "akkorára" ?! Ha esős, megváltoztatni 27 fokos napsütöttére ?
Új időpontok Hungaroringen!
2014. augusztus 4. hétfő
2014. augusztus 27. szerda

Sziasztok!

2004-es R1-hez pályaidomhoz keresek farokidomot, ha esetleg valakinek van elfekvőben jelentkezzen.

üdv: Sifi
Ha jól emlékszem, valahol augusztus 6-ot írtak...
Erről tudtok esetleg bővebb infót ?

http://www.dragracing.hu/eseme...
Ha valaki tud a hungaroringi motoros nyílt napról időpontot ne tartsa magában.
köszi
Új Dirt Bike eladó 1 év garanciával! Kék, fekete, narancs és citrom színekben. Érdemes megnézni mert ennyi pénzért nagyon megéri.
125ccm 4 sebességes, manuális váltó 14/17 kerék 125 000 forint

Illetve 12/14-es kerék méretekkel 118 000 forintért.
Alkatrész-utánpótlás biztosított.
Érdeklődni: 06-20-432-7386
A legegyszerűbb,ha youtube-on keresel onboard videót a ringről,ahol többen mennek,és gyorsak,azon meg tudod nézni a jó íveket.