Annyira azért nem drágák sztem, simán megér annyit, hogy utána ne legyen gondja többet az embernek a fékkel.
Nemtom neked hogy van, de jó szokott lenni a yamaha nyereg a suzukira simán, max alátétezni kell a nyerget, hogy jó helyre essen a betét a tárcsán, ill nekem pl le keleltt szedetnem a nyeregből. De ezek apróságok.
Az a baj, hogy itt vannak az új tárcsáim, idén vettem őket.
Ha yamaka nyerget rakok fel akkor kell másik tárcsa is vágy távtartózgathatok.
Ráadásul a yamaha esetében illene a felső munkahengert is cserélni.
Azt meg ugye tudjuk, hogy arányárban mennek a szettek mert az eladók tudják, hogy a gsxr-esek szívesen lecsapnak a cuccra.
Akkor próbáld ki azt. Ha nem jön be, majd kipróbálsz mást és így tovább. Sokan végigjátszották már ezt és a végén lecserélték a féket teljesen. Én megelőztem ezt a játékot úgy, hogy lecseréltem egyből yamahára. Persze van olyan is, akinek épp működik, de ez a kevesebb sztem.
Haverék 2:03-06 köröket futnak fékproblémák nélkül úgy, hogy kiszedték a rezgéslemezt + fémfékcső + sport betét konkrétan ferodo racing, de kíváncsi vagyok más márkákra is betét terén.
ja meg Motul 5.1 olajjal.
Szóval először ezt próbálnám meg.
please help me!
Pályaidomhoz milyen ülést javasoltok és hol lehet ilyet beszerezni?
Nem kell, hogy csili-vili legyen, tehát ~20e Ft-ért bolti nem érdekel.
Eladó GYÁRI ÉS ÜVEGSZÁLAS idomok 2004-2005-ös évjáratú HONDA CBR 1000RR-HEZ ! Mind a két hirdetés az enyém,csak több variációban tettem fel,hogy könnyebben átláthassátok !
Üdv.: Gyula
Tudok egy 636 os Kawasakit, ami belefér a paraméterekbe, ha kitolod kicsit a köbcentit .
Ha érdekel, a hirdetéseimnél megtalálod a telefonszámom!
Nemtom neked hogy van, de jó szokott lenni a yamaha nyereg a suzukira simán, max alátétezni kell a nyerget, hogy jó helyre essen a betét a tárcsán, ill nekem pl le keleltt szedetnem a nyeregből. De ezek apróságok.
Ha yamaka nyerget rakok fel akkor kell másik tárcsa is vágy távtartózgathatok.
Ráadásul a yamaha esetében illene a felső munkahengert is cserélni.
Azt meg ugye tudjuk, hogy arányárban mennek a szettek mert az eladók tudják, hogy a gsxr-esek szívesen lecsapnak a cuccra.
ja meg Motul 5.1 olajjal.
Szóval először ezt próbálnám meg.
Pályaidomhoz milyen ülést javasoltok és hol lehet ilyet beszerezni?
Nem kell, hogy csili-vili legyen, tehát ~20e Ft-ért bolti nem érdekel.
Radiális nyerges gixerbe milyen fékbetét ajánlotok?
Hallottam olyat is, hogy a rezgéscsillapító lemezt ki kell szedni akkor jobb a hűtése a féknek ez igaz? Bevált dolog?
Ez 750-es gixerre való, szerinted felmegy 600-ra is?
Köszi
Telefonon az AGO Motors központi számán!
Hol lehet regisztrálni?
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Eladó GYÁRI ÉS ÜVEGSZÁLAS idomok 2004-2005-ös évjáratú HONDA CBR 1000RR-HEZ ! Mind a két hirdetés az enyém,csak több variációban tettem fel,hogy könnyebben átláthassátok !
1. Gyári: http://www.kepesmotor.hu/idomo...
2. Pályázáshoz: http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Köszönöm a figyelmet,jó nézelődést !
Üdv.: Ádám
Volt kint ma valaki fotózni?
üdv.
R