Rosivall Ágoston
Élt: eszméletlen bohém életet. De kurva gyors volt
Nagyon fájó szívvel búcsúzunk egy bajnoktól aki mindig tudott vigyorogni és mindig volt egy jó beköpése. Ő nemcsak a szezonban motorozott, egész évben ebből probált megélni, mert nagy tanár is volt, szerte Europában sok ridert tudott jó irányba terelni.
Borzasztó korán ment el, hisz messze nem ért még a győzelmei végére, az idei Magyar stock1000 Bajnoki cime olyan friss hogy még át sem vehette.
Endurance VB, Alpok Adria Cup, Russian-Cup, IDM, sok helyen letette névjegyét.
Sajnos az utolsó csatában elesett, ég veled
Ágo. Az egész motoros társadalom kíván neked sok győztes égi harcot.
Részvétem a családnak és barátaidnak
Sajnos nincs. Leginkább azt a csoportot szoktam fotózni ahol a barátaim is mennek. Egy másfél óra kb. 500-600, ezeket váligatni és mind meg photoshopolni sok idő... De igény esetén meg tudjuk beszélni hogy kimenjek...
PÁLYAMOTORT KERESEK!
2004 utáni gépet, 600-ast vagy 1000-est, 1milla alatt, de inkább 900ezer alatt. Ha valaki tud valami jó vételt ne tartsa magában!
Előnyben R6, ZX-6R, ZX-10R, GSXR 1000, de minden infó jöhet! Papíros motor is lehet, ha az ára jó. higany4819 kukac gmail pont com email-re akár képpel is jöhetnek ajánlatok.
Köszi!
Hát igen, van benne, de ennyit (nekem) nem ér meg az sem.
Vasárnapi nap rövid, az pláne nem éri meg, csak a szombati nap van, amin van verseny és még motorozni is lehetne többet, kb 6x fel tudna menni ott az ember (ebből kettő az 30perces) a pályára versennyel együtt. Ilyen 100-110euróér még talán el is mennék, de 145 már bőven fájdalomhatár fölött van nekem sajnos.
Corsaro-s Laci meg tudja csinálni ha nem akarsz másik hidat venni.