Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos, hogy most 200/50? Csak a tisztánlátás végett kérdem, mert ha esetleg 200/55 D211GP vagy D212GP, akkor a 195/65 KR108 is elfér, mivel mindkettő 656 mm átmérőjű (gyári adat).
Sziasztok!

Gixxer K4 1000nél szinte teljesen előreállított tengelytávnál ért már bele valakinek a hátsó gumi az idomba? -1 fog elől gyári hátul és 110szemes lánc helyett 108 szem van.

Most 200/50 bőven elfér, de lehet 195/65 lenne felrakva.

Köszi, Edem
Ha beakad egyből leszoksz róla.
Néztem most a képeimet és feltűnt, hogy a lábfejeim folyton kifelé tartom kanyarban. Elég hülyén néz ki, de nem ez a lényeg, hanem hogy érdemes-e leszoktatni róla magam
Még nem tudom megyek-e, a motoridomok még mindig vidéken vannak, 1 métert nem tudtam még menni a motorral, szétbasz az ideg..
Szia! Máj. 17-én jössz a H.ringre? Ha lesz még a szivacsból, egyet átvennék!Köszi
Sziasztok! Vác környékéről keresek pályamotoros társat Kakucsra és Euroringre, esetleg hungraroringre. Motorszállító futóm van 2 motorra, de sajna pályatársamnak el kellett adnia a masinát, így gazdasági, biztonsági és szórakoztatási célból keresek magam mellé valakit. Többi részletet mailben megdumáljuk.
Mindig van kint !
Biztos
tudja valaki, lesz kinnt gumis a pringen csütörtökön?
Még egy kis videó a nyílt napról:

http://youtu.be/Y_VHJNiwzgw 20130424 K2[/L]
megvettem az ülésszivacsot, így akinek kell szóljon, ha tud pontos ülésméreted adni, akkor olcsóbbra jöhet ki a darab, mivel olyan méretet tudok levágni..
Adsz elérhetőséget?
pályaidom ülésszivacs nem kell valakinek? (EPDM szivacs)
1 méter szélességben árulják, 2cm vastag, cm-re 400 Ft. Mivel csak méteres szélességben van, így 40cmx100cm darabot kellene megvennem, de nekem ebből csak 40x33cm-es darab kell, tehát 3 db is kitelik a táblából, így két embert keresek még akikkel közösen meg tudnánk venni a 40cm-es darabot. A költség is így harmadolódna. 16000 Ft egyben, 5335 Ft lenne fejenként..Akinek kellene, szóljon, jövő hét elején megejteném a vásárlást..
Persze. attila113@gmail.com
Gondoltam hogy az lesz az, mivel más nem lehet Tudnál adni nekem egy mail címet? Ha nem gond kérdeznék pár dolgot a motorral kapcsolatban.
Az ami nem" kattog" az a rugó előfeszítés, mivel ezen hidraulikus gyárilag.
Nincs mit.
Amin a fordulatot tudom számolni azon nincs irány, max sejtem, gondolom minél beljebb tekerem annál keményebb. Mindegy is, majd 2.-án próbálgatom élesbe. Köszi
Hát ezen nem tudok segíteni. Az irány is ott van.
De azthiszem kezdem érteni, egyedül a hátsó rugóstagon van valami, amit ha tekergetek nem kattan. Max a fordulatokat tudom számolni, de hogy az mire jó....
Ez tökjó, most kivételesen ezt én is megtaláltam. Csak felfogni tudom nehezen hogy most akkor hova merre tekergessem
Azt nem. De tudok mást.
Tudnál nekem egy linket adni az r1 gyári futőműbeállításhoz, ha már hasonló dolgoról van szó 2010eshez. Eléggé összevissza van tekergetve minden ezen a motoron szerintem. Vissza szeretném állítani az egészet gyárira, hogy majd utána magamnak tudjam állítgatni ahhoz képest. Reggel megcsináltam azt hogy kitekertem mindkét irányba teljesen , összeszámoltam hány kattanás volt, majd beállítottam középre. Csak nemtudom hogy a gyári nem-e más.