Biztos, hogy most 200/50? Csak a tisztánlátás végett kérdem, mert ha esetleg 200/55 D211GP vagy D212GP, akkor a 195/65 KR108 is elfér, mivel mindkettő 656 mm átmérőjű (gyári adat).
Gixxer K4 1000nél szinte teljesen előreállított tengelytávnál ért már bele valakinek a hátsó gumi az idomba? -1 fog elől gyári hátul és 110szemes lánc helyett 108 szem van.
Most 200/50 bőven elfér, de lehet 195/65 lenne felrakva.
Néztem most a képeimet és feltűnt, hogy a lábfejeim folyton kifelé tartom kanyarban. Elég hülyén néz ki, de nem ez a lényeg, hanem hogy érdemes-e leszoktatni róla magam
Sziasztok! Vác környékéről keresek pályamotoros társat Kakucsra és Euroringre, esetleg hungraroringre. Motorszállító futóm van 2 motorra, de sajna pályatársamnak el kellett adnia a masinát, így gazdasági, biztonsági és szórakoztatási célból keresek magam mellé valakit. Többi részletet mailben megdumáljuk.
megvettem az ülésszivacsot, így akinek kell szóljon, ha tud pontos ülésméreted adni, akkor olcsóbbra jöhet ki a darab, mivel olyan méretet tudok levágni..
pályaidom ülésszivacs nem kell valakinek? (EPDM szivacs)
1 méter szélességben árulják, 2cm vastag, cm-re 400 Ft. Mivel csak méteres szélességben van, így 40cmx100cm darabot kellene megvennem, de nekem ebből csak 40x33cm-es darab kell, tehát 3 db is kitelik a táblából, így két embert keresek még akikkel közösen meg tudnánk venni a 40cm-es darabot. A költség is így harmadolódna. 16000 Ft egyben, 5335 Ft lenne fejenként..Akinek kellene, szóljon, jövő hét elején megejteném a vásárlást..
Amin a fordulatot tudom számolni azon nincs irány, max sejtem, gondolom minél beljebb tekerem annál keményebb. Mindegy is, majd 2.-án próbálgatom élesbe. Köszi
De azthiszem kezdem érteni, egyedül a hátsó rugóstagon van valami, amit ha tekergetek nem kattan. Max a fordulatokat tudom számolni, de hogy az mire jó....
Tudnál nekem egy linket adni az r1 gyári futőműbeállításhoz, ha már hasonló dolgoról van szó 2010eshez. Eléggé összevissza van tekergetve minden ezen a motoron szerintem. Vissza szeretném állítani az egészet gyárira, hogy majd utána magamnak tudjam állítgatni ahhoz képest. Reggel megcsináltam azt hogy kitekertem mindkét irányba teljesen , összeszámoltam hány kattanás volt, majd beállítottam középre. Csak nemtudom hogy a gyári nem-e más.
Gixxer K4 1000nél szinte teljesen előreállított tengelytávnál ért már bele valakinek a hátsó gumi az idomba? -1 fog elől gyári hátul és 110szemes lánc helyett 108 szem van.
Most 200/50 bőven elfér, de lehet 195/65 lenne felrakva.
Köszi, Edem
http://youtu.be/Y_VHJNiwzgw 20130424 K2[/L]
1 méter szélességben árulják, 2cm vastag, cm-re 400 Ft. Mivel csak méteres szélességben van, így 40cmx100cm darabot kellene megvennem, de nekem ebből csak 40x33cm-es darab kell, tehát 3 db is kitelik a táblából, így két embert keresek még akikkel közösen meg tudnánk venni a 40cm-es darabot. A költség is így harmadolódna. 16000 Ft egyben, 5335 Ft lenne fejenként..Akinek kellene, szóljon, jövő hét elején megejteném a vásárlást..