predi!
Beszámolom a törött K7-ed ha még meg van, ennek nem fog szétrobbanni a blokkja mint a K7-ednek, nyugodt lehetsz! És Öhlins verseny kormánygátló is van rajta!
Eladó egy 2005-ös R1 pályamotor tökéletes állapotban, 8100 km-el, okmányok nélkül, 699000 Ft-ért, sok extrával, csak az extrák értéke 600000 Ft-ba került!
Yoshimura slip-onok
katalizátor iktató összekötő cső
Power commander 3
Dynojet váltóelektronika
Öhlins kormánygátló
Fémfékcső
PP lábtartó szett
Star-line fokozatkijelző
K&N légszűrő
Gyorsgáz
MRA racing plexi
Bukógomba
Jobb első gyári lámpa be építve
Ha a Hungaroring oldalan az online regisztracional mar nincsen hely egy adott idopontban levo csoportban, akkor oda bekerulni mar a helyszinen is teljesseggel lehetetlen, vagy hogy megy ez pontosan?
Még olcsóbb egy olcsóbb gumimelegítőt venni és nem elcsúszni:) Korábban nekem sima IRC volt, az is tökéletesen felmelgítette kb 45 perc alatt 80 fokra. Egy bemelegítő kört meg kiszoktam bírni. A 2.ban szoktam elesni, de akkor már nem a gumi miatt .
Nekem van CAPIT TNT 60000 Ft!
A legjobb a Capit.Nekem is volt előtte más fajta de szart sem és.Csak langyosít ehhez képest!A gumit melegítgeti,de ez a felnit is és nem csak 30 fokban!
Üdv! Nekem van egy, valami olasz gyártmány, sárga színű SBK felírattal, két éve a garázyban áll a polcon, műkszik jól! Használt, de nem is új áron adom:)! Mondjuk 500 al olcsóbb, mint amit itt hirdetnek az oldalon!
Mi az oka, ha kész a K7 ennek a nagy ki ábrándulásnak, motorozásilag?
Beszámolom a törött K7-ed ha még meg van, ennek nem fog szétrobbanni a blokkja mint a K7-ednek, nyugodt lehetsz! És Öhlins verseny kormánygátló is van rajta!
Yoshimura slip-onok
katalizátor iktató összekötő cső
Power commander 3
Dynojet váltóelektronika
Öhlins kormánygátló
Fémfékcső
PP lábtartó szett
Star-line fokozatkijelző
K&N légszűrő
Gyorsgáz
MRA racing plexi
Bukógomba
Jobb első gyári lámpa be építve
Mennyi idovel kell korabban a helyszinen regisztralni, illetve mikortol szoktak elkezdeni masnak odaadni az el nem jott emberek helyeit?
Sok jót hallottam róla, de sajnos nincs rá 60am. Azért köszi
Nekem van CAPIT TNT 60000 Ft!
A legjobb a Capit.Nekem is volt előtte más fajta de szart sem és.Csak langyosít ehhez képest!A gumit melegítgeti,de ez a felnit is és nem csak 30 fokban!