Hja, értem, ezt már te vagy valaki más írta. Ukb nem tudom, hogy mihez keres betétet, pályázni vagy utcára, ezért írtam, amit írtam. A gyári jó pályára is, az tuti, nekem legalábbis bevált.
bocs, megnéztem még egyszer, valóban olcsóbb az EBC, ~10,5 egy pár betét, a versenybetétből ~17,5e egy pár, az a drága. Akkor 21 a pár. Akkor odaadom 22,5-ér a gyárit, csak hogy nagy legyen a kísértés.
Melyik kettő között nagy a különbség?
Ami írtam árat a gyári betétekre (24e), azt 2 párra írtam. EBC-t nemtom pl te milyen kedvezménnyel tudsz, de abból (HH) a linkelt oldalon a 2 pár ilyen 36-37ezerre jönne ki, ha nem néztem félre valamit.
Hát talán majdnem esetleg Ha az árat nézed az is kedvezőbb mint a gyári (ha azt nem 1 pár árára értették ) na meg azért mert itt szépen össze lehet hasonlítani mindet 2003-2005
Lehet. A pályára való EBC-t nemtom milyen, még nem próbáltam. A sima HH-s szinter EBC pályára nem jó sztem, utcán meg gyorsabban kopott nekem, mint pl a gyári betét. De úgyis mindenkinek más a tapasztalata meg véleménye, mindenki olyat vesz amilyent akar, én csak ajánlottam valamit sztem jó áron azt ennyi.
Tudok Önnek új fékbetétet. Ha küld egy üzenetet a redlinemotorskft@gmail.com - ra , akkor leírom pontosan milyen fékbetéteket és milyen áron tudnánk adni.
Ami írtam árat a gyári betétekre (24e), azt 2 párra írtam. EBC-t nemtom pl te milyen kedvezménnyel tudsz, de abból (HH) a linkelt oldalon a 2 pár ilyen 36-37ezerre jönne ki, ha nem néztem félre valamit.
Valamelyik fórumon keresték a gazdáját.Megpróbálom megkeresni.
Tudok Önnek új fékbetétet. Ha küld egy üzenetet a redlinemotorskft@gmail.com - ra , akkor leírom pontosan milyen fékbetéteket és milyen áron tudnánk adni.
Üdvözlettel:
Red Line csapat
bajic@trix.hu
Tudok segiteni Afatlap!
Vidd Lacihoz! Nagyon jó szakember, hatalmas tapasztalattal.
És az árakkal sincs elszálva! (Fontos kishazánkban)
Zx6r-en újíttatnám fel a hátsó telót. Tud valaki infót,h hova érdemes küldeni?
Köszi!