Helló! Nem tudod, H.ringen nem lesz idén több ilyen külföldi rendezésű pályázási lehetőség? 14-én nagyon jó volt, kár, hogy a versenyről lecsúsztam, de jó volt amúgy, meg tetszett, hogy este még lehetett menni és akkor nem is voltak olyan sokan a pályán, sikerült is még 2,5mp-et faragnom az addigi legjobb időmből.
:)
De kellett volna. Csak bennem volt az is, hogy ha döntök és mégis lecsúszok az aszfaltról akkor tuti bukás, így meg azt gondoltam hogy egyenesen kigurulom a füvön. De nem sikerült. Majd legközelebb. :)
Kigyorsításkor elemelkedett az eleje és becsapkodott. A fékre rányúlsz, nem tudom tartod e folyamatosan, de ott a kezed. A fű az ilyen, meg a kavics is. A legjobb lenne, ha a pálya szélén lenne 5 méteren aszfalt még. Ilyen balesetek megúszhatóak lennének...
eladóvá vált pár dolgom:Yamaha r6r 07 fekete pályaidom fényezve 55000.Karbon dekli védő 20000.PP verseny lábtartó 60000.Remus dob 30000.emelő párban 15000.fokozat kijelző 15000.gyári bukógomba 20000.fekete csuklós kuplung és fékkar 15000 KN sport szűrő 5000.Fém fékcső első hátsó 30000.
Én telót még nem szedtem szét ,de már két motoromon volt öhlins és bevált!Nekem a gyári kormánygátló alulcsillapított pedig olajat is cseréltem benne!Sokkal jobb és biztonságosabb lett a gép!(Öhlins) Mondjuk az egyik barátom 2 szer esett a motorjával és nem tudta miért. Most derült ki ,hogy az egyik teleszkópból hiányzott az olaj!
Nekem is csapkod a 750-en gyakran, most azt próbálom ki majd, hogy rakok bele sűrűbb olajat, attól feszesebb lesz, kíváncsi vagyok mennyit javul tőle a csapkodási hajlam.
Megvannak még a lánckerekek?
Telefonon nem tudlak elérni.
link
De kellett volna. Csak bennem volt az is, hogy ha döntök és mégis lecsúszok az aszfaltról akkor tuti bukás, így meg azt gondoltam hogy egyenesen kigurulom a füvön. De nem sikerült. Majd legközelebb. :)
Yamaha R6 MRA sötétített,duplabubis versenyplexi kevesett használt,rendkivűl szép állapotban.
Jobbulást...sikeres összeépítést.
elérhetőségem, legzepp@gmail.com