Az igaz, hogy az E52 magasabb órajelen megy, de kötve hiszem, hogy ennek a programnak olyan oltári számítási teljesítmény kellene.
Szerintem vihogva el megy az a progi rajta.
Töltsd le, telepítsd fel és próbálgasd. Sok más hasznos funkció is van rajta, amivel tudod tesztelni.
Gyalu írtad hogy neked N52 van a program. Most néztem utána ,elméletileg úgy írják hogy Nokia 5230 ra is rá lehet telepíteni. Kérdés hogy ennek az órajele 434 MHz ,nem lesz ezen pontatlan a számolás?
Hali!
Én is éppen ezt keresem... De a fa..omnak se kell drágán!
Az a fekete jó sűrű kemény cucc, pedig az EPDM szivacs.
Csak nem tudom hol lehet kissebb méretben mint 2 m2... mert az rohadt drága
Nem figyelsz?Tavaly előtt vettem.Tavaly hívtam,de akkor már nem tudott olyat,csak egy másikat de az egy szar volt,de azért vettem olyat aztán eladtam a dédétének,mert szar volt,de jó nagy haszonnal,adtam el mármint a dédétének,500-nak
Hát van az a közös ismerősünk az a kurva csúnya csávó,nem ugrik be a neve.....valami velocipátor vagy prédikátor ,na az tudja a számom.De nehogy visszamond neki,hogy miket írtam róla mert még rontást hoz rám.
Üllés szivacsot keresek!
Nem kell 20000-ért valtermoto,se yoshi.
Polifoam se kell.
Amit a Dúzs Peti árul,az se kell,Szlovákrobi dettó,Ogre szintén
2010-be vettem Egedi Sanyitól 2 cm vastag olasz szivacsot asszem a Red Racing Part-tól hozta,na az a tuti olyan kell nekem.
3500 vagy 4000ft volt a 40X40 cm-es darab.
Fekete jó sűrű kemény cucc,csiszoló koronggal frankón alakítható.
Ha valaki tud ilyet kérem ossza meg velem.
Köszönöm.
Jajj de szép A kicsikém.Egészen elérzékenyültem ,úgy hiányzik már.
Nem baj ha megtekergetted,még úgy is megy Bájóhoz egy futóműszervízre,majd megnézzük milyen setup-ot állítottál nekem
meg olyan alacsony volt az eleje.megemeltem neki.szerintem sokkal jobb így.
a hangja az valami borzasztó volt.két zuhanyrózsát kalapáltam bele a kipufogójába,hogy lehessen rajta beszélgetni.
nem értem ezeket a mai motorosokat
csak vicceltem főni....