Az euro centerbe jó pálya van. Szoktam néha oda járni. Versenyrendezésre teljesen alkalmas, jók a gokartok is, nincs nagy különbség köztük. Múltkor kérdeztem, 8000-10000 között jönne ki egy 3 órás téma. Na meg persze én közelben is lakok, úgyhogy teljesen jó választás lenne.
Zöldövezeti, budai, kertes, összkomfortos, garázsos, tehermentes házból üzemképes MIKROSÜTŐT elcserélnék egy mosolyra és egy köszönömre. Nyaralóba ha valakinek kell viheti. Nagymellüek előnyben :)
De komolyan feleslegessé vált a mikro, kb 10 éves lehet, de jó.
Azért a Slovakiaringet nem muszály külföldnek tekinteni, egyrészt mindenki beszél magyarul, pl a pályabirók, másrészt közelebb van mint a Pring, harmadrészt jobb a pálya mint a hazai kettő együtt.....
negyedrészt kurva jó áron tudom kinálni
és nem utolsó sorban fexik nekem a pálya :)
Biztos,hogy több feladatod lesz részemről teljes elismerésem.Sajna az a baj,hogy a motorosok nagy részének nincs anyagi lehetősége külföldi utazásokra itthon magyar honba kéne valamit kitalálni elérhető áron minőségben.
gondolom a az asszonyt meg a gyereket is vitték ausztráliába ........ki tudja...hátha ők is szerveznek egyszer versenyt! ,bár korántsem biztos hogy a mi "RÁLÁTÁSUNK"jó ez ügyben!
1994-benn voltam 3-4 MAMSZ hülyének nézésen röviden:5 bajnoki indulás terv, 2-3 után nincs lóvé kiadták alvállalkozásba külföldi betétfutamként a magyar bajnokit /kellet a lóvé szakmai tanulmányi utakra,hogy kell versenyt rendezni címszó alatt ha jól emlékszem még AUSZTRÁLIÁBAN is jártak azóta is fejlődnek .
persze hogy nem tudod bazmeg.....azt is megmondom hogy miért nem tudod!
1:mert nem jártál mams gyűlésekre!
2:mert nem hogy nincs "RÁLÁTÁS"-od,de azt sem tudod hogy mi is valójában a "RÁLÁTÁS"!
3:nem kérdeztél meg erről a témárol egy bizonyos széles "RÁLÁTÁSSAL"rendelkező mams gyűléseken a tudást magába szívó személyt!
akkor kell elindulnom itthonrol
De komolyan feleslegessé vált a mikro, kb 10 éves lehet, de jó.
negyedrészt kurva jó áron tudom kinálni
és nem utolsó sorban fexik nekem a pálya :)
1:mert nem jártál mams gyűlésekre!
2:mert nem hogy nincs "RÁLÁTÁS"-od,de azt sem tudod hogy mi is valójában a "RÁLÁTÁS"!
3:nem kérdeztél meg erről a témárol egy bizonyos széles "RÁLÁTÁSSAL"rendelkező mams gyűléseken a tudást magába szívó személyt!
Ő nem más(indián nevén)mint SONÁJ!
elnézést kedves jános!