Repsol Moto Sintetico 4T 10W40
Minősítés: API SJ, JASO T 903:2006 MA2
Repsol Moto Rider 4T 10W40
Minősítés: API SJ, JASO T 903:2006 MA
Repsol Moto Sport 4T 10W40
Mi lehet a különbség? Csak a matricán lévő motor rajza? Illetve valakinek tapasztalat leginkább hang és váltó érzésével kapcsolatban az 5100 10w50hez képest?
Ma le vettem a moci két oldaláról az idomokat. Megdöbbenten láttam hogy olaj csíkok vannak az idom belsején... Valahol hát nem csepeg de elég ahhoz hogy érezzem a blokk alján hogy olajos a motor, szerintetek tömítés? ZXR 400
Az esetleg nem járható út- hogy ki kell önteni egy két decit belőlük- egy nyitott átlátszó vagy akármilyen edénybe és kirakni a szelesebb naposabb részre a házban valahol kültéren? Benzin elpárolog, ha van benne olaj az meg nem.
Én így gondolom szvsz...
A lánc full pucolására kizárólag petróleumot ajánlom, képez rajta egy minimális olajos réteget is. Ha épp nem tudod le fújni lánc spray-vel, akkor sem lesz semmi baja, hetekig. És azt vettem észre, hogy a lánc spray még jobban is tapad a petróleumos mosás után, mint ha pl brigéciollal lenne. A lánctisztító spay-ok meg túl drágák, és úgy is át kell ecsettel mosni, értelme nem sok.
Srácok, okosítsatok már ki! Van itthon egy halom benzineskanna, keverék és tiszta nyállal, vegyesen. Hogyan tudom eldönteni, melyik a keverék, és melyik a tiszta? Van valami trükkötök?
Sziasztok Szeretném megkérdezni , hogy egy Suzuki gsf600 K4 ben milyen gyakran cseréltek olajat és milyen olaj márkákat ajánlotok erre a célra . Élőre is köszönöm
Széles utat !
hello
febi 29934. csak kíváncsiságból beütöttem az egyik legnagyobb hazai alkatrész kereskedés oldalán és van nekik raktáron (bárdiauto). minden bokorban van kirendeltségük, menj be egybe és rendeld meg.
Minősítés: API SJ, JASO T 903:2006 MA2
Repsol Moto Rider 4T 10W40
Repsol Moto Sport 4T 10W40
Mi lehet a különbség? Csak a matricán lévő motor rajza? Illetve valakinek tapasztalat leginkább hang és váltó érzésével kapcsolatban az 5100 10w50hez képest?