Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Repsol Moto Sintetico 4T 10W40
Minősítés: API SJ, JASO T 903:2006 MA2

Repsol Moto Rider 4T 10W40
Minősítés: API SJ, JASO T 903:2006 MA

Repsol Moto Sport 4T 10W40
Minősítés: API SJ, JASO T 903:2006 MA

Mi lehet a különbség? Csak a matricán lévő motor rajza? Illetve valakinek tapasztalat leginkább hang és váltó érzésével kapcsolatban az 5100 10w50hez képest?
Sziasztok :)

Ma le vettem a moci két oldaláról az idomokat. Megdöbbenten láttam hogy olaj csíkok vannak az idom belsején... Valahol hát nem csepeg de elég ahhoz hogy érezzem a blokk alján hogy olajos a motor, szerintetek tömítés? ZXR 400
Menj be az OBI-ba. Én ott szoktam venni.
Az esetleg nem járható út- hogy ki kell önteni egy két decit belőlük- egy nyitott átlátszó vagy akármilyen edénybe és kirakni a szelesebb naposabb részre a házban valahol kültéren? Benzin elpárolog, ha van benne olaj az meg nem.
Én így gondolom szvsz...
Köszi!
Kipróbálod valami 4t kertigéppel (robikapa/fűnyíró).
Szag alapján hamar kiderül.
Lehet van más, jobb módszer is, én így csinálnám.
Köszi a tanácsot!
pont a háztartási bolt szűnt meg :-)

már ha ezt nekem írtad
Bármelyik háztartási boltban kapni. 1 l elég 10 mosásra
Viszont ahonnan eddig szereztem ott megszűnt.

MOL kúton láttam valamelyik nap, de ott finomított petróleumként árulták.

Az is jó lehet?
Én is a petróra szavazok
A lánc full pucolására kizárólag petróleumot ajánlom, képez rajta egy minimális olajos réteget is. Ha épp nem tudod le fújni lánc spray-vel, akkor sem lesz semmi baja, hetekig. És azt vettem észre, hogy a lánc spray még jobban is tapad a petróleumos mosás után, mint ha pl brigéciollal lenne. A lánctisztító spay-ok meg túl drágák, és úgy is át kell ecsettel mosni, értelme nem sok.
Szia.

Nekem is k3 600 van . Természetesen kell nekem alu alátét van alatta ez vált be , volt réz is de kicsit szivárgott ....

Üdv,
Csaba
hi!

köszi :)
hello
servicemanualsgsxr.com/600/Suzuki_GSX-R_600_K1-K3.pdf.zip
Srácok, okosítsatok már ki! Van itthon egy halom benzineskanna, keverék és tiszta nyállal, vegyesen. Hogyan tudom eldönteni, melyik a keverék, és melyik a tiszta? Van valami trükkötök?
üdv. a petroleum is van annyira hatásos mint egy jobbfajta spray? Még nem hallottam erről a verziorol, csak azért kérdezem...
A gumit sem bántja?
köszi
általában szokott lenni egy alu vagy réz alátét.

De, hogy pont a k3 600nál van-e az passz
Sziasztok,

tudnátok abban segíteni, hogy k3 600-as gixer olajleeresztő csavarja alá kell alátét vagy vmiféle tömítés?

köszi előre is
Kaptál rá választ máshol vagy sehol semmi?
Sziasztok Szeretném megkérdezni , hogy egy Suzuki gsf600 K4 ben milyen gyakran cseréltek olajat és milyen olaj márkákat ajánlotok erre a célra . Élőre is köszönöm
Széles utat !
Köszönöm szépen.
hello
febi 29934. csak kíváncsiságból beütöttem az egyik legnagyobb hazai alkatrész kereskedés oldalán és van nekik raktáron (bárdiauto). minden bokorban van kirendeltségük, menj be egybe és rendeld meg.
Heló! Motul 710-et keresek, és láncprayt, endúróra kellene, nemtudom mi lenne a legjobb.
E-mail: mishikeace@gmail.com