Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor az jó...szerintem attól nem akadhat.
Piros
Milyen színű volt a 7100?
Helló! Ugy tudom te vagy az olajdepos emberke! 2002es r1be raktam motul 7100at es felfele kapcsolaskor magasabb fordulaton akad a valtom csak 2. 3. Probálkozásra veszi a fokozatot,visszavàltással nincs probléma! Előtte motul 5100 volg benne es hibátlan volt vele minden! Többen azt mondják tul jo bele a full szintetikus 7100 es ez nem tetszik a váltonak. Mi erről a véleményed? Válaszod előre is köszönöm!
Üdv: Tomi
Már el is küldtem.

holnap ott van.

köszi
Köszönöm a választ közben írtam Bury-nek és már meg is rendeltem az olajat:)
Nekem Motul 5100 10w-40 ment a CBF600N-be és az FZ6-ba is.
-eddig tökéletesen muzsikál.
Olajat?
Nem csak olajat, de láncot, és különböző alkatrészeket is rendeltem már többször tőle!
Mindig előre utaltam és 2-3napra rá itt volt a csomag, ahogy megbeszéltük. ;)

-mondjuk így lehet nem tud beazonosítani, mert nem itt vettem fel vele a kapcsolatot... :)
Én is tőle veszem az olajat, korrekt, gyors, megbízható, pontos. Csak ajánlani tudom mindenkinek
Igen én rendeltem,ismerem személyesen.Megbízhattok benne,nagyon korrekt!
Sziasztok!

Valaki rendelt már olajat Burytól?
Én tervezem várom a fizut!
Nagyon korrekt srác mindent szépen leír és elmagyaráz ha kell!
Csak ajánlani tudom
Sziasztok!
Honda cbf 600 s- hez milyen olajat ajánlanátok?:)
dobj egy email légyszi link
szia,

tudnál nekem árat mondani az említett olajra?

4 liter kell csupán

köszi és jobbulást!
hello
teljesen jó minőségű olaj. eleve ha gyárilag ő szállított akkor olyan rossz ugye nem lehet :) olyan olajat rakj bele amit gyárilag előírnak, nem a gyártmányra értem mert ha épp nem lehet beszerezni akkor biztos van más ami megfelel de a specifikációk legyenek azonosak a gyár által előírtnak, abból baj nem lehet. ott mérnökök dolgoznak ők találják k a kenési rendszert minden kis apró jelentéktelennek tűnő dolgot belevéve. a "szomszédnak is ette azt a szart..." vélemények ritkán helytállóak.
Hello! Tegnap vettem egy Husqvarna SMR450et es olajcseret szeretnek vegezni benne. Szervizkony konkretan Agip 10W60 olajat ir, es az Agip egesz jo arban is van. Mi a velemenyetek az Agip olajrol, illetve ti milyen olajat raknatok bele, ami jo?

Elore is koszi!:)
Köszi szépen,megnyugtattál :) 3200-ba vettem,itt erdélyben minősitései megeggyeznek a Motul 800-aséval
Hát 2 dl körül... Ugye 2000 km-ként kell cserélni, és szerintem ez sok..

Köszönöm a válaszokat, ki fogom próbálni! Kecskeméten a Motul boltban lehet kapni az 5100-t?
Mi áruljuk, crossmotorba viszik, nincs vele gond, akik használják dícsérik És az ára sem vészes..
Putoline MX5-ről valakinek véleménye illetve tapasztalata ?
5100 10w-40
Motult vegyél az a tuti.

5100 vagy 7100
mennyi fogy 2 olajcsere között?

Illetve tuti, hogy eszi, nem esetleg elcsöpög?
Szia!

Ajánlom a FUCHS Silkolene olajokat!

http://www.silkolene.hu/