Helló! Ugy tudom te vagy az olajdepos emberke! 2002es r1be raktam motul 7100at es felfele kapcsolaskor magasabb fordulaton akad a valtom csak 2. 3. Probálkozásra veszi a fokozatot,visszavàltással nincs probléma! Előtte motul 5100 volg benne es hibátlan volt vele minden! Többen azt mondják tul jo bele a full szintetikus 7100 es ez nem tetszik a váltonak. Mi erről a véleményed? Válaszod előre is köszönöm!
Üdv: Tomi
Olajat?
Nem csak olajat, de láncot, és különböző alkatrészeket is rendeltem már többször tőle!
Mindig előre utaltam és 2-3napra rá itt volt a csomag, ahogy megbeszéltük. ;)
-mondjuk így lehet nem tud beazonosítani, mert nem itt vettem fel vele a kapcsolatot... :)
hello
teljesen jó minőségű olaj. eleve ha gyárilag ő szállított akkor olyan rossz ugye nem lehet :) olyan olajat rakj bele amit gyárilag előírnak, nem a gyártmányra értem mert ha épp nem lehet beszerezni akkor biztos van más ami megfelel de a specifikációk legyenek azonosak a gyár által előírtnak, abból baj nem lehet. ott mérnökök dolgoznak ők találják k a kenési rendszert minden kis apró jelentéktelennek tűnő dolgot belevéve. a "szomszédnak is ette azt a szart..." vélemények ritkán helytállóak.
Hello! Tegnap vettem egy Husqvarna SMR450et es olajcseret szeretnek vegezni benne. Szervizkony konkretan Agip 10W60 olajat ir, es az Agip egesz jo arban is van. Mi a velemenyetek az Agip olajrol, illetve ti milyen olajat raknatok bele, ami jo?
Üdv: Tomi
holnap ott van.
köszi
-eddig tökéletesen muzsikál.
Nem csak olajat, de láncot, és különböző alkatrészeket is rendeltem már többször tőle!
Mindig előre utaltam és 2-3napra rá itt volt a csomag, ahogy megbeszéltük. ;)
-mondjuk így lehet nem tud beazonosítani, mert nem itt vettem fel vele a kapcsolatot... :)
Valaki rendelt már olajat Burytól?
Én tervezem várom a fizut!
Nagyon korrekt srác mindent szépen leír és elmagyaráz ha kell!
Csak ajánlani tudom
Honda cbf 600 s- hez milyen olajat ajánlanátok?:)
tudnál nekem árat mondani az említett olajra?
4 liter kell csupán
köszi és jobbulást!
teljesen jó minőségű olaj. eleve ha gyárilag ő szállított akkor olyan rossz ugye nem lehet :) olyan olajat rakj bele amit gyárilag előírnak, nem a gyártmányra értem mert ha épp nem lehet beszerezni akkor biztos van más ami megfelel de a specifikációk legyenek azonosak a gyár által előírtnak, abból baj nem lehet. ott mérnökök dolgoznak ők találják k a kenési rendszert minden kis apró jelentéktelennek tűnő dolgot belevéve. a "szomszédnak is ette azt a szart..." vélemények ritkán helytállóak.
Elore is koszi!:)
Köszönöm a válaszokat, ki fogom próbálni! Kecskeméten a Motul boltban lehet kapni az 5100-t?
5100 vagy 7100
Illetve tuti, hogy eszi, nem esetleg elcsöpög?
Ajánlom a FUCHS Silkolene olajokat!
http://www.silkolene.hu/