Köszi! Eredetileg én is Mopart-ot kerestem, de feladtam, mert csak tőlünk Nyugatra van, arra meg nem járok kostanában. Ebay.en meg időnként rohadt drágára sikerülnek a rendelések.
Ha küldesz valami elérhetőséget, akkor kereslek.
kovkal@freemail.hu
Helló mindenki!
Olvasgattam a fórumon,hogy elég sokan kedvelik a MOTUL és a XADO termékeket.Ha valakit érdekel olaj,vagy valamilyen adalék,esetleg hűtő folyadék vagy bármi más ami az ember eszébe jut ebben a témában az keressen bizalommal,remélem tudok segíteni.
Amerikai autóba csak mopart tegyél,mert a többit nem bírja,azt mondják az okosok.Szerintem tudok segíteni neked ebben az olaj dologban ha még nem sikerült megoldani.
Köszönöm, keresgetek, mert nem annyira sürgős, ráér pár hetet. Találtam hasonló fullszint olajakat, amik tudják ezt a specifikációt, bár olyat is találtam, amiről még nem hallottam. Pl Addinol TF XN Plus
Ez szinte mindent tud és megfizethető. Ugyanígy a Fuchs Titan 4400. Majd egyiket jól megveszem a jövő héten. Köszönöm mindenkinek! .
Szívesen.
Ja hát a jó minőségű nagy teljesítményű fullszint atf olajok sajna kurva drágák, van belőle nem fullszint atf 3 is az nyilván olcsóbb ebből is de az nem tud ennyi specifikációt, jól nézd meg melyiket rendeled, mert mindegyik piros színű flakonba van, a képen megtévesztő lehet....
meg hogy pontosan ez-e az a specifikáció, ami kell...
Üdv mindenkinek! Olyan kérdésem lenne hogy van egy 94-es yamaha xt 600 am és eddig castrol actevo 20w50 olajat tettem bele. Mi a véleményetek,maradjak ennél vagy valami nívósabbat tegyek a kicsikébe?! Válaszotokat előre is köszi!
http://xado.hu/pdf/ATF_III_IV_...
Én a forex.hu tól rendeltem ilyet, persze nem chryslerbe, meg nem vagyok olajdíler, de lehet hogy jó ez is neked......
az adatlapjában többek között ez is szerepel:
Chrysler: Mopar ATF , ATF 2 (7176 típus), ATF 3, ATF 4
de nem tudom hogy az ugyanaz -e mint amit írtál -- a Chrysler Atf+4
Üdv mindenkinek! Kérdezném az olaj dealer kollégákat, hogy tudtok-e nekem Chrysler Atf +4 minősítésű olajat ajánlani? Tudom, hogy nem motorba való, de kínlódok a beszerzéssel. Köszönöm, ha kis időt szakítotok a témára!
végre van valaki a közelben aki ismeri a xadot, régóta használom ez sem csodaszer varázsolni nem tud,de nem akkor kell használni mikor már valami szarrá megy,így van ez a metabondal is jó cucc az is csak drágább, ezeknek a dolgoknak élettartam növelés a célja
Hali!
Nem igazán találtam egyértelmű választ a kérdésemre.
Milyen gyakran van szükség olajcserére? (sportmotornál) szezononként, vagy X km után?
Köszi a választ.
Sziasztok.
Adott egy yz 125 2002 es gépezet.Hétvégén vettem és szeretném a hajtóműolajat lecserélni.Milyet ajánlanátok?Illetve motoröblítőt használjak?Nem rég lett cserélve 1-2 váltófogaskerék és még a sűrűbb olaj van benne.
Pl az első olajat belerakhatom? http://nagyvas.hu/motoralkatre...
Olyan válaszoljon aki többet konyít hozzá mint én.
Köszönöm.
freemailpeter@freemail.hu