Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálam van, igaz nem olcsó ebben a viszkozitásban..
Én nem titkolózok az árral, 5500Ft/l. De biztosan találsz olcsóbbat/közelebb
Bocs, Off road igen.

már meg van.

Holnap megmondom, hogy van-e
Ha az ár érdekel akkor email:-)
ilyen nem létezik.

300V 15w-50 igen. Van is egy liter.

Ha érdekel akkor dobj egy mailt.
Adatlapomon meg tudod nézni
15w 60 300V Factory Line Off Road-ra szeretnék árat kérni valakitől aki tud ilyet.1 liter kellene Előre is kösz
Szia!

Motul spray van ami nem a legolcsóbb de nagyon jó.

Dobj egy mailt (adatlapon van), hogy hány db kéne és akkor nézek egy jó árat.
Láncsprayt tudok adni, defektspraym már egy ideje nincs, csak defektjavító.
Írj egy mail mennyi kellene.
info kukac motoralkatresz.eu
Helló!

Vennék lánc spray-t és defekt spray-t több darabot is.

Ha valaki tud valami forrást megköszönném ha megosztaná.

Halihó. Nemrég vettem egy szerintem elég jó állapotú TT 350-es Yamahát. Erős nyomatékos 4 szelepes 2 karbis
Üdv. olyan kérdésem lenne hogy milyen fajta illetve milyen márkájú VÁLTÓ olajat ajánlotok a következőbe .. Husqvarna sm 125s 2T ! ? a segítséget előre is köszönöm !
milyen mocid van?

érdeklődés képen kérdezem.
Válaszolni nem tudok rá.
De engem is érdekel.

Lehet beújítok egy 250es kx-et
Üdvözlök minden fórumozót. kérdésem a következő lenne. crossos berkekben mi a legelterjedtebb levegőszűrő olaj, mit ajánlanátok? válaszokat előre is köszönöm.
Megkaptam köszi úgy nézem jó áraid vannak. jelentkezem hamarosan .
Ment a mail.

Azt elfelejtettem írni, hogy
posta előre utalással 850Ft
utánvéttel 1200Ft
UI MOTUL MINDEN.
Ajánlat kérés. 4l 300v5w 30 4l hűtőfolyadék 0,5 l fékfolyadék 5.1 adatlapon adatok köszi
Mennyi pénzt fenntartani egy ilyen mocit?

nézegetem CRF, KXF 450et. Esetleg exc 450 vagy rmz
Erdőkerülésre, Dunán csapatni sóderban, sárban dagonyázni. Van pár kisebb siratófal a környékben. Szóval nem krosszozásra, versenyzésre kellene.

hány üzemóránként és mit kellene cserélni benne? Illetve meddig lehet elhúzni normális használat mellet egy dugó cserét vagy ilyen drágább alkatrész cseréjét? olajat cserélnék benne. ez a része nem gond

Illetve egy 2004-2005 körüli évjáratban mennyi üzemóra a normális? vagy mennyi az ami már nagyon sok?

Köszi. Ha tudsz akkor válaszolj légyszi.
Ment a mail.

pöpec mocid van.
Szia Bury. Mennyiért méred a 15w50es 300V-t meg vagy 4db HF 207es szűrőt? Üdv Peti

ok
Részemről befejeztem, ha te is...
De nagy akció...
Hozzáteszem, lentebb nem írtam, hogy te azt árulod, de ha magadra veszed, az a te bajod. Te szólítottál meg engem minden konkrétum nélkül. Szóval nem tudom mibe nem kezdesz bele. De én se kezdek, további jó szórakozást.
Mibe? :)
Felraktam egy akciót, hátha valakit érdekel, erre te beírtál kb egy semmit, mintha zavarná a köreid, ha esetleg más is néha beposztol ide valamit.
De akkor meghagyom a játszótered semmi gond.
További szép estét.
Akit esetleg érdekel az előbbi, érdeklődhet nálam privátban. Ne itt a fórumban, mert az esetleg zavarhat mást is.
Köszönöm.
na ebbe nem kezdek bele