Üdv. olyan kérdésem lenne hogy milyen fajta illetve milyen márkájú VÁLTÓ olajat ajánlotok a következőbe .. Husqvarna sm 125s 2T ! ? a segítséget előre is köszönöm !
Üdvözlök minden fórumozót. kérdésem a következő lenne. crossos berkekben mi a legelterjedtebb levegőszűrő olaj, mit ajánlanátok? válaszokat előre is köszönöm.
nézegetem CRF, KXF 450et. Esetleg exc 450 vagy rmz
Erdőkerülésre, Dunán csapatni sóderban, sárban dagonyázni. Van pár kisebb siratófal a környékben. Szóval nem krosszozásra, versenyzésre kellene.
hány üzemóránként és mit kellene cserélni benne? Illetve meddig lehet elhúzni normális használat mellet egy dugó cserét vagy ilyen drágább alkatrész cseréjét? olajat cserélnék benne. ez a része nem gond
Illetve egy 2004-2005 körüli évjáratban mennyi üzemóra a normális? vagy mennyi az ami már nagyon sok?
Hozzáteszem, lentebb nem írtam, hogy te azt árulod, de ha magadra veszed, az a te bajod. Te szólítottál meg engem minden konkrétum nélkül. Szóval nem tudom mibe nem kezdesz bele. De én se kezdek, további jó szórakozást.
Mibe? :)
Felraktam egy akciót, hátha valakit érdekel, erre te beírtál kb egy semmit, mintha zavarná a köreid, ha esetleg más is néha beposztol ide valamit.
De akkor meghagyom a játszótered semmi gond.
További szép estét.
Akit esetleg érdekel az előbbi, érdeklődhet nálam privátban. Ne itt a fórumban, mert az esetleg zavarhat mást is.
Köszönöm.
Én nem titkolózok az árral, 5500Ft/l. De biztosan találsz olcsóbbat/közelebb