goodridge fékcsövek vannak elől a motoromon. Mikor még nem volt meg az első sárvédőm hiába kötöttem, vezettem el őket, hogy ne érjen bele a gumiba, egy fél centin egy kis szelvényben a gumi lekapta a fékcsőről a külső gumi réteget. (ami a sodronyra van kívülről öntve) Az acél belső rész nem sérült azóta mentem is már vele, problémát nem vettem észre és sárvédőm is van. Szerintetek cserélnem kéne? Köszi!
Én is foglalkoztam Motulal. http://tiszkkft.hu/ tól vettem de ennek ellenére volt olyan vevőm aki összehasonlította egy másik flakonnak 710 2t-t és megállapította,hogy van 1-2 mili eltérés valahol és ezért állt be az aprilia rs e.Mert,hogy hamisítványt adtam el neki.
Lehet az volt a baj,hogy túl olcsón adtam,mert én nem ezen akartam meggazdagodni..
pl 3500 ért adtam a 300V 10w40 et.
Szia. Köszönöm a gyors válaszod. Jogos amit írtál, így is szeretnék cselekedni, de sokallom a motul által kínált árat(22 220 ft/4liet), ezért keresek biztos,és árban elérhető forrást. Trógerságom ,hogy nem olvastam vissza, akut volt a kérdés. Köszönöm az ajánlást, fel fogom őket keresni.
Max 2-3 dl ajánlok egy tankhoz! Ha kormos szokott lenni a gyetyád ez tuti normál égés képet fog okozni. Szelepekről a kormot is leégeti. Viszont csak minden 2-3 tankhoz rakj mert magasabb az égéshője ha gyengébb értékű a gyertyád akkor cumi lesz a vége. Konkrétan elég az elektróda. Érezhető lesz a teljesítmény növekedés alapból kb 115-117 között van a kísérleti oktánszáma.
Jelenleg is benzin keverő komponens (természetesen kisebb mennyiségben) Amúgy Százhalombattán tudsz venni kifejezetten verseny benzint is. De csak az elektronika utána állítása után lehet majd igazán kihasználni. Pl: Karbis gépeken nem érzel szinte semmit sem ha nincs nyitott rendszer és hozzá fúvókázva a karbi. Addig csak placebó.
ahogy cottont sem veszel akárhol, így olajat sem, csak megbízható forrásból. Ha visszaolvasgatsz több leírást találsz Motul és Castrol hamisításokról. Ne ezen spórolj, itt van bury, frpeter, ők bejáratott eladók, nem volt még panasz rájuk, Pétert személyesen is ismerem, megbízható.
A tudásotokra, tapasztalatokra lenne szükségem. Motul 300v factory motorolajat szeretnék a motoromba rakni (suzuki gsx-r 600 2005). Olvasgatva az "apró" rovatot és sok hirdető büszkélkedik, hogy a nála kapható olaj biztos forrásból, és eredeti minőségben kapható. Kérdésem az lenne ,hogy létezik olyan ,hogy hamisítják,megmásítják, felhígítják az eredeti olajat? Van gyári ellenőrizhető gyártási szám a flakonokon? Járt már valaki pórul motorolaj vásárlással? Mivel az egyik legfontosabb védő-karbantartó faktor a motorban, nem szeretnék lyukra futni.
Lehet az volt a baj,hogy túl olcsón adtam,mert én nem ezen akartam meggazdagodni..
pl 3500 ért adtam a 300V 10w40 et.
Nálam 20alatt van a 300V ára :-)
vaterás értékelések
bár vaterán még kevés van de egyhangú :-)
nálam nem azért olcsó mert gagyi, hanem azért mert nem ebből élek. csak benzinpénzért csinálom.
Ha tudsz ilyet szerezni akkor ezzel el lehet játszadozni!
http://hu.wikipedia.org/wiki/E...
Max 2-3 dl ajánlok egy tankhoz! Ha kormos szokott lenni a gyetyád ez tuti normál égés képet fog okozni. Szelepekről a kormot is leégeti. Viszont csak minden 2-3 tankhoz rakj mert magasabb az égéshője ha gyengébb értékű a gyertyád akkor cumi lesz a vége. Konkrétan elég az elektróda. Érezhető lesz a teljesítmény növekedés alapból kb 115-117 között van a kísérleti oktánszáma.
Jelenleg is benzin keverő komponens (természetesen kisebb mennyiségben) Amúgy Százhalombattán tudsz venni kifejezetten verseny benzint is. De csak az elektronika utána állítása után lehet majd igazán kihasználni. Pl: Karbis gépeken nem érzel szinte semmit sem ha nincs nyitott rendszer és hozzá fúvókázva a karbi. Addig csak placebó.
A tudásotokra, tapasztalatokra lenne szükségem. Motul 300v factory motorolajat szeretnék a motoromba rakni (suzuki gsx-r 600 2005). Olvasgatva az "apró" rovatot és sok hirdető büszkélkedik, hogy a nála kapható olaj biztos forrásból, és eredeti minőségben kapható. Kérdésem az lenne ,hogy létezik olyan ,hogy hamisítják,megmásítják, felhígítják az eredeti olajat? Van gyári ellenőrizhető gyártási szám a flakonokon? Járt már valaki pórul motorolaj vásárlással? Mivel az egyik legfontosabb védő-karbantartó faktor a motorban, nem szeretnék lyukra futni.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Valaki már hallott erről az olajról valamit vagy tapasztalat?
http://ew5.earlweb.com/search....
a motulnak volt egy olaj" keresője "motor típus szerint...
Kiválasztottad a motorod és kidobta hogy mit ajánl hozzá.
nah ezt az oldalt keresném, de nem lelem,,,valaki nem tudja véletlenül
Amit 200.000 re tartják?