Az én verdámba a tavasszal a mociba berendelt Moto 4t Racing 10W-50-sel együtt megrendeltem a 4l-t (Aral High Tronic F 5W-30), amit még ősszel bele kell borítani a kocsiba.
A szülőkébe meg a mostani pórul járt rendeléssel jött 4l 5W-30-as Ford olaj. Szóval ez most letudva.
Az enyémben már volt Shell, majd megnézem mi is volt pontosan, de köszönöm a tippet.
Mivel a Hornetemhez (újabb fajta) a kézikönyve az SG vagy annál magasabb minősítésű 10W-30-as olajat ajánlja, ezért elgondolkoztam, hogy mi lenne, ha legközelebb a MOTO Supersport 4T 10W-30 menne bele. SM minősítéssel rendelkezik.
Most a Liqui Moly-t próbálgatom egyre nagyobb megelégedéssel, tényleg csöndesebb és simább járású lett a Gixefem tőle ráadásul a racsingos verzió is elég jó áron van, de árat csak privátban írok.....
Repsol
GSXR K7 1000-be szeretnék motorolajat, igazából Castrolon kívül bármi szóba jöhet.
Tudtok jó áron ajánlani valamit?
nekem is bevált!
legalább 1 liter légszűrőolaj, de szerintem havernak is kell, így vélhetőleg kettő lesz belőle
Köszi a fáradozást!
Az én verdámba a tavasszal a mociba berendelt Moto 4t Racing 10W-50-sel együtt megrendeltem a 4l-t (Aral High Tronic F 5W-30), amit még ősszel bele kell borítani a kocsiba.
A szülőkébe meg a mostani pórul járt rendeléssel jött 4l 5W-30-as Ford olaj. Szóval ez most letudva.
Az enyémben már volt Shell, majd megnézem mi is volt pontosan, de köszönöm a tippet.
De van ilyen olaj. Tudom. 3 doboz van is a garázsomban.
(ebből 2 a bontottan érkezett. )
Egyébként: http://www.lubnet.hu/repsolmot...
Mivel a Hornetemhez (újabb fajta) a kézikönyve az SG vagy annál magasabb minősítésű 10W-30-as olajat ajánlja, ezért elgondolkoztam, hogy mi lenne, ha legközelebb a MOTO Supersport 4T 10W-30 menne bele. SM minősítéssel rendelkezik.
Az én jövendőbeli gépemről van szó úgyhogy valami egyszerű nagyszerű cucc kéne
literes légszűrő olaj nem szokott lenni? akár későbbi időpontban is érdekelne
mennyi anyag? spay az impregnáló?
légszűrőolajod van készletben?
holnap/holnaputáni átvétellel
a literes kiszerelés kellene
köszi!
(ez a literár már lehúzás,vastagon)
Plíz had osszam meg a tapasztalataimait.
Tegnap voltam olajcserén a vasammal....márkaszervízben....szerintem utoljára. Tudjátok mennyi volt 3,5 liter olaj (Castrol Power 1) ömlesztve hordóból? 5500 HUF/l (!)
Mondjuk ez a hülyének is megéri...de csak annak....hülye voltam.
Szerintem ez volt az utolsó márkaszervizes / szervizkönyves mutatványom...csak ugye mindíg a legjobbat akarja az ember a motorjának.
Kis infó: olajcsere szűrővel + légszűrőcsere: 37 papír (!)
Mondjuk kedvelem azt a szervízt (a nevét nem írnám le) mert igen profik a srácok....de ez mocskos drága volt!