Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó áron? hol?
Motul
Repsol
Üdv!
GSXR K7 1000-be szeretnék motorolajat, igazából Castrolon kívül bármi szóba jöhet.
Tudtok jó áron ajánlani valamit?
Nem, sajnos ELF-et csak autókhoz tartok. De azért rákérdezek a beszállítónál, hátha. Milyen kellene?
heló én is ezt hazsnálom
nekem is bevált!
Ok, holnap kérdezek árat....
érdekelne a dolog
legalább 1 liter légszűrőolaj, de szerintem havernak is kell, így vélhetőleg kettő lesz belőle
Szia!

Köszi a fáradozást!

Az én verdámba a tavasszal a mociba berendelt Moto 4t Racing 10W-50-sel együtt megrendeltem a 4l-t (Aral High Tronic F 5W-30), amit még ősszel bele kell borítani a kocsiba.
A szülőkébe meg a mostani pórul járt rendeléssel jött 4l 5W-30-as Ford olaj. Szóval ez most letudva.

Az enyémben már volt Shell, majd megnézem mi is volt pontosan, de köszönöm a tippet.
Szia!

De van ilyen olaj. Tudom. 3 doboz van is a garázsomban.
(ebből 2 a bontottan érkezett. )

Egyébként: http://www.lubnet.hu/repsolmot...

Mivel a Hornetemhez (újabb fajta) a kézikönyve az SG vagy annál magasabb minősítésű 10W-30-as olajat ajánlja, ezért elgondolkoztam, hogy mi lenne, ha legközelebb a MOTO Supersport 4T 10W-30 menne bele. SM minősítéssel rendelkezik.
nagymatel @ freemail . hu és postázod-é ha ráizgulok a cuccra ?
Most a Liqui Moly-t próbálgatom egyre nagyobb megelégedéssel, tényleg csöndesebb és simább járású lett a Gixefem tőle ráadásul a racsingos verzió is elég jó áron van, de árat csak privátban írok.....
Ha a Laci nem tud esetleg lenne literes vagy félliteres motorex, Mol vagy Q8 nem spray kivitelben..........
CBR 600 f2be milyen olajat ajánlasz? (mintha a váltó kicsit zajos lenne egy ideje )

Az én jövendőbeli gépemről van szó úgyhogy valami egyszerű nagyszerű cucc kéne
Hali Kutya! Elf olajat nem tudsz véletlenül? Gsx-R k8 1000-be kellene, hamarosan 6000-es szerviz!
Jött MOL láncspray jó áron, igen jó anyag.....adatlapomon az elérhetőség.....
nem, sajnos nem tartok.
köszi, ez a spray dolog nem kell.
literes légszűrő olaj nem szokott lenni? akár későbbi időpontban is érdekelne
A tisztító (úgy emlékszem) négy deci, a spray negyedliteres lehet. a direktszűrőkre nagyon kiadós, sokáig elég.
nekem szivacsra kellene, ahhoz is jó?
mennyi anyag? spay az impregnáló?
a K&N direktszűrő tisztítója/impregnálója van itt nekem szettben, 4 000 pénz, bármikor fogható.
kutya!
légszűrőolajod van készletben?
holnap/holnaputáni átvétellel
a literes kiszerelés kellene
köszi!
37 000 az tisztességes haszon nekik , főleg, hogy az anyagköltsége valahol 15 körül van a műveletnek...
Ez valami folyékony arannyal adalélkolt castrol olaj lehetett.
(ez a literár már lehúzás,vastagon)
Én csak akk vinném szervizbe, ha garis lenne a mocim. Illetve tavaszi akcióba szoktam, amikor csak olajat kell fizessem.
Hölgyek / Urak,

Plíz had osszam meg a tapasztalataimait.

Tegnap voltam olajcserén a vasammal....márkaszervízben....szerintem utoljára. Tudjátok mennyi volt 3,5 liter olaj (Castrol Power 1) ömlesztve hordóból? 5500 HUF/l (!)

Mondjuk ez a hülyének is megéri...de csak annak....hülye voltam.

Szerintem ez volt az utolsó márkaszervizes / szervizkönyves mutatványom...csak ugye mindíg a legjobbat akarja az ember a motorjának.

Kis infó: olajcsere szűrővel + légszűrőcsere: 37 papír (!)

Mondjuk kedvelem azt a szervízt (a nevét nem írnám le) mert igen profik a srácok....de ez mocskos drága volt!