Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

VALVOLINE láncspray-t TESCO-ban 2200Ft-ért lehet venni (Budaörsiben biztos :) )

Ugyanilyen mint a képen (de nem én fotóztam)
750 km-enként fújom, 1500km-enként tisztítom
tutis te milyen időközönként puceválod ki a sportlégszűrőd?
Motul légszűrő olajat használt már valaki K&N sportlégszűrőhöz? Tapasztalat?
Szia!
Motul 5100 tökéletes bele ha jót akarsz. Bár kérdés hogy a Lidl-ös cuc mennyire ette meg a kuplungot, mert tudtommal ott csak autóba való olajat árulnak.
sziasztok ki tudna segiteni nekem? 97' es aprilia pegaso 650 esem van olajat szeretnék cserélni bebnne mrt az elözö gazdája LIDL-ben vásárolt sz*rt rakott bele rendeltem olajszüröt is de nemtom milyen olaj lenne a legjobb neki....nagyon köszi minden segitséget üdv toomy
Kedves Motulos barátom!

A Motul 2010.08.01-jével árat emelt, valamint megszüntette akcióját az 5100-as olajra.
Nálunk még a raktárkészlet erejéig több Motul termék akciósan kapható 08.01. után is.
Motul 5100 10W-40 literes (min. 3l esetén!) 3475Ft helyett 2700Ft/l.
Motul 5100 10W-40 4 literes 3009Ft/l helyett 2350Ft/l. (4l 9400Ft)
Motul RoadPlus láncspray 4246Ft helyett 3000Ft.

Az olajok mellé az olajszűrőt még mindig akciósan adjuk!

További motoros termékek weblapunkon: http://motoralkatresz.eu
Én sem fújnám nagy motorra...az enyémhez egy lánc 4000-4500 Ft körül mozog! Jó annak a Motip...
Motip? 10km alatt tiszta fos volt a motor hátulja, ráadásul a gumira is szórta rendesen. Kis motorra lehet hogy jó.
talán a castrol volt, elég sűrün cserélek olajat még akkor is ha már csak endurozgatom de majd te is kitapasztalod de aban biztos vagyok nem motul volt de nézd meg a forumon régebi írásokat is hátha valaki hasonlokat tapasztalt,
köszönöm a segitséget még annyi hogy melyikel volt puháb és csendesebb
minden féle kép 4tét motult dicsérik naaaagyon de egy picivel olcsobb is megteszi repsol,agip ,valvolin stb nyáron jobb a 10w60as lényeg ídőőőőőben cserélní,én most a xodot tesztelem sok féle olajat kiprobáltam anyi volt a kűlönbség köztük a válto kéményebb v,puhább volt a hangja is változott egyikel kicsit zajosabnak tünt mig a másikal csendesebb volt de mindegyikel faszán müködöt
Amilyet ír a könyv
sziasztok olyan kérdésel fordulnák hozátok milyen olajat ajánlanátokcrf450 váltojába
Én 1045Ft-ért jutok hozzá!
Motul Off Road lánc spray-m van, még 3 flakon. Akciósan 2800/db
Ez a TESCÓS féle asszem...vagyis a tecsóba is árulják kb.: 1500 pénzért! Nem hallottam róla rosszat. Következő választásom ez lesz, most Valvoline-t használok de 100km után ledobja az "50"-esről...és ráadásul 2500 pénzbe kerül...
200 Km nem sok
Putoline szerintem jó de a Castrol sem rossz. Most motorexet használok de nem vagyok elájúlva tőle. AMotorex annyiból jó hogy nem tapad rá annyira a por.
A Castrol-ost dobd el jó messzire! Amilyen sűrűn kell fújni,annyiból kijön két rendes lánc ára egy szezonba! A Motip teljesen jó rá...kicsivel többe kerül,mint ezer forint és tovább bírja,mint a Castrol...nekem 3-szor annyit! A felesleget először ledobja,összedzsuváz mindent,de 200km-t elmegy egy fújással!
Sziasztok!
Enduro mocimhoz keresek jó minőségű láncolajat.Most Castrol Chain Spray-t használok de nem sokat ér=0-val..........
Ha valakinek van jó tapasztalata láncolajjal kapcsolatban minden megoldás érdekel,hol lehet beszerezni pontos típus stb....
Üdv
Várom a javaslatokat
Szia babu#25!
A katalógus szerint az alábbiak (is) használhatók:
http://lubmaster.hu/spd/unas_1...
http://lubmaster.hu
/spd/unas_2...

Üdv! Valaki tudna ajánlani a motoromba valamilyen jó fajta olajat?
Az adatlapomon van a gép amúgy Derbi Gpr 50
Kedves Motulos barátom!

A Motul 2010.08.01-jével árat emel, valamint megszüntetni akcióját az 5100-as olajra.
Nálunk még a raktárkészlet erejéig több Motul termék akciósan kapható 08.01. után is (amíg el nem fogy).
Motul 5100 10W-40 literes (min. 3l esetén!) 3475Ft helyett 2300Ft/l.
Motul 5100 10W-40 4 literes 3009Ft/l helyett 2150Ft/l. (4l 8600Ft)
Motul 7100 10W-40 4 literes 4958Ft/l helyett 3250Ft/l. (4l 13000Ft)
Motul RoadPlus láncspray 4246Ft helyett 3000Ft.

Az olajok mellé az olajszűrőt még mindig akciósan adjuk!
Az árakért hivatkozz erre az üzenetre!

További motoros termékek weblapunkon
http://www.motoralkatresz.eu