Szlovák túra:R1 Jani
Szatyi
Zsolti Er6
Transalpos Gabi
Zx12 Kozák Laci
Sv1000 Bandi
Egyenlőre ennyi és úgynéz ki ,hogy szombat.Akinek van kedve csatlakozhat
Igaz Skacok! Kaptam 2 hét szabit és jó lenne kihasználni még ezt a jó időt! Ezért arra gondoltam, hétvégén csaphatnánk egy karikát szlovákiában,amerre tavaly voltunk ősszel. Egy kis kacskaringós csendes hegyi úton-Na mit szóltok hozzá?
ahol a két út összeér az a rész élég széles, mosta az mz pihen sajnos, így robogóval szoktam kijárni, általában délután 5 után vagy hétvégén,de megbeszélhetünk egy időpontot
Köszönöm a tippet. Ez életem eddigi legjobb gyakorlópályája. Nem volt könnyű bejutni oda, de sikerült. Rozsrétszőlőn kell bemenni az óvoda mellett a kukoricás mellett haladva végig, így lehet odajutni legkönnyebben.
Hali! én e tesco mögött gyakoroltam,van ott egy kis tó közvetlen mellette van Kéry János utca google térképen meg is nézheted, én az mz-vel gyakoroltam ott soha nem szoltak házak sincsenek olyan közel
Nyíregyházán tartózkodom egy darabig. Magammal hoztam az új stunt motoromat és szeretnék valami nyugalmas helyen gyakorolni. Ha valakinek van valami ötlete, ahol nyugodtan, rendőröktől védve és a lakókat nem zavarva tudok motorozni, kérem jelezze.
Lehet későn szólok, de ha gondolod nekem van egy 14 fogas otthon elfekvőben, szívesen kölcsön tudom adni. Igaz az enyém '96-os évjáratú, de szerintem jó a tiédhez is.
Holnap oda is tudom adni. Ha kell írj egy mailt, vagy itt fórumon, és beviszem.
Üdv.
avaszi
Egy szabad napom van az egész hétből, inkább mással töltöm el..