Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

háááát azé tud meglepetést okozni:)
hát igen nagyon kell vigyázni 125-össel
igen bika gép
Meg egy rezó(nem a gagyi fajta, hanem a tervezett) meg nagyobb karbi, és eléggé használható lesz a gépezet Nekem volt egy 150es hengerem, hozzá rezó, meg egy 28as karbi, 80-90ig elég szépen ment, nincs olyan nyomatékos mint egy 250es, de városi poroszkálásra, kissebb távok megtételére tökéletes
a 150essel meg mégjobban kell vigyázni
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
ennyire azért nem lehetett hiohető! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
ÓÓÓÓ komoly? xD Képeket videókat xD
heló nekem 250-es etz-m van és egy Honda CR250-es blokk van benne.rezóval mindennel együtt.így kb 49-50Le körül tud,de kell is hátra a 140*100-as cross gumi
Ennyire eladó volt hogy könyörögtek vegyél már egy lityót
Jujjujjuj! Azzal vigyázzá, nagyon bika! Gázra kerékre megy, oszt akkó majd leshetsz! Neeem neked való!
Húúú vazze, komoly vót! Olyan pálesz is vót amiből nagy könyörgések árán még vettem is 1 lityót! Többet nem bírtam kiénekelni! 30 éves szilvórium, sárga mint állat, erős mint a vaddisznó, meg az az íz! Gondóhatod azé megittam amennyit csak bírtam! No meg azt is milyen állapotba kerűtem!
Először is, hogy 150-es legyen
Mija helyz? szombat este? vót jó anyag, vagy vinni kellett

No megyek dógozni, mer jövőhéten mi is házfelújítunk....
el kell adni a motrot, kell a péz a házra, de azé egy 125ös
csak jó lenne
Srácok tudtok tanácsot adni mire kell figyelni 125ös ETZnél?
válaszokat előre is köszi , esetleg ha szerelésnél
megakadnék remélem tudtok segíteni .....

Mé én láttalak téged eringen a tükörbe, mikó a célegyenes
közepin rúgtad a ötödiket majd hanyatt esté
még jó , hogy nem most kezdted
Nekünk egy rohadtnagy családiház kívülről szigetelés szinezés stb stb
Mi társasházvan lakunk a 4. en és van még egy szint azazz a tetőtér és azt újítjuk fel... ott lesz nagy szoba, kilátás a city-re :-D Most kis szobám van lent (2 éve már) :-D
Én már unom kicsit......... remélem hétvégén már viszaköltözhetek szobámba
Mi is közbe házat újítunk
Úgyértvan van benne nagyobb erő hogy egyest pillanat alatt lepörgi aztán kettesbe ugyanúgy van benne erő meg megy is legalább......egyes nekem nem valami nagydurranás húzom neki nyélen semmi érdekes váltok kettőbe és ott ránt marhanagyot és megindul rendesen szóval ha nyélen közlekedek 2.ban kibírja magát rántani ha olyan 15körül már váltok egyesből
Kettőbe nagyobb erő van benne mint 1-esbe? Bammeg ne nyúkájjá a váltóhoz, mert valamit elbasztá! No meg azé én aztat a 25-öst megnézném azé magamnak amelyik váltás után 2-be kiáll kerékre gázzal! Bár nekem sose nem volt, de szerintem csak erős horkolás lenne a válasz a motor részéről!
De megoldható gázra is csak szitne rögtön váltani kell kettesbe és nyelezni... legalábbis enyémbe sokkal több erő van kettesben mint egyesben egyes csak elindulásra jó szerintem semmi másra... nemtudom már hogycsináltam nemszórakoztam vele csak párszor de az tudom hogy jó nagyot ránt kettesbe és szépen kiemeli magát.
Még harmadikban is, de nem gázra, ja meg nem a 25-ös!
De látom és minek írtad a "nem" smiley-t? Aztnemond hogy másodikban nemtud kerékreállni egy etz.......
Nem látod vazze!
Miaz?