Melyik? Ha gyújtásra teszed a fordulatban ég egy zöld és egy piros viszajelző.A zöld az üresjelző piros a töltés.Nah ha ráteszed nappali menetre és mész akkor itt egyiknek se kell világítni. A km órában a kék viszajelző a refi viszajelző ami ha refin van ég ha tompítotton van csak akkor ég amikor megnyomod a fénykürtöt.És van még a sárga viszajelző ami az indexek viszajelzője csak akkor villig amikor megy az index.
a fordulatszámmérőben van az üresjelző, annak világítania kell ha csak a gyújtást ráteszed és üresben van, a km órában lévő visszajelzőnek csak akkor kell villognia ha indexelsz.
akkor már ezt is tudom
am meg amit multkor mondtál hogy pucoljam ki a sarukat dolog az nem jött össze
ha felkapcsolod a sima lámpát akkor kell világítania a zöld visszajelzőnek?
Nem a mi érdemünk! Te voltál a pályán, mi csak szurkoltunk! A vége felé már láttam benned a versenyszellemet, ha kicsit előbbre időzíted, akkor simán 2-vel előrébb vagy!
Tényleg az miért van hogy pl berakom 5.be kisgázon 2ezres fodulat húzok neki tőgázt és semmi mintha csak dadogna és nemtörténik semmi,viszont ha szép lassan húzom neki a gázt akkor gyorsul......Mi okozza ezt a dadogást?
igazat megmondva nem.
lassan már egy honapja hogy beszéltem vele
meg nem csak ez az egy volt eladoba
vettem má
de azért mond meg neki hogy kössz, tudja hogy mit
de megy rendesen vagy nem igazán a gyujtás miatt?
az uj forgalmirol meg anyit hogy nemrég volt müszakin a motor szürke a forgalmiban meg kék van.... le se szarták magyarul megmondva
ha meg lefestem más kékre szerintem azt se tudják mi az a 06 a kék elött
De ha más szinű akkor azért füzetni is kell nem?Vagy nemkaptál új forgalmit mikor névreirattad?Amugy szerintem szép ez a kék........kicsit talán sötétebben mégszebb lenne.Hát megy mentem is vele egy kisebb utat de még sokmeló lesz vele.....Gyújtás se az igazi de ha nemsikerül akkor marad nagy megszakítóhézaggal mást nemtudok.
fordulatban sárga meg piros kmh ban kék zöld
majd hétvégén szétbontom aztán megnéem nincs e valamikokány dolog benne
dobozos ?
vagy spray?
am meg amit multkor mondtál hogy pucoljam ki a sarukat dolog az nem jött össze
ha felkapcsolod a sima lámpát akkor kell világítania a zöld visszajelzőnek?
és kössz
lassan már egy honapja hogy beszéltem vele
meg nem csak ez az egy volt eladoba
vettem má
de azért mond meg neki hogy kössz, tudja hogy mit
az uj forgalmirol meg anyit hogy nemrég volt müszakin a motor szürke a forgalmiban meg kék van.... le se szarták magyarul megmondva
ha meg lefestem más kékre szerintem azt se tudják mi az a 06 a kék elött