Na ekkor kezdtem megutálni a motorom és az anyóst egyszere!Már az anyóst gyülölöm és a motort is gyülöltem mikor eladtam!De már most kezd hiányozni,de az anyós nem!
Lehet hogy más is ebben a betegségben szenved!
Ja és lassan egy éve mióta mérgembe elszöktettem a lányát azzóta én feléjük se néztem,csak barátnőm ment haza 1-2 napra!Én többet oda nem megyek hogy elátkozza bármien jármüvem is!
Ja a lerobanásos történethez hozzá tartozik az anyós is! Régi kolegák mondták biztos ő átkozta el a mocit! Barátnőmhöz indultam vele(200km-re lakot tőlem!)Akor robantam le vele!Rögtön a legnagyobb vihar kapot el miközben én toltam a motort a főúton mesze lakot területtől és még tető alá se tudtam bújni!Mit ad isten ráadásul jégeső!Minden ismerős azt mondta az anyós átka!(El akart szakitani a lányától!)Lehet benne valami!
Én ezeket pont nemcseréltem mert ezek jók.És félreértés ne legyen énsem akarom kókányolni egyáltalán és semmit nem is kókányoltam rajta de mégsem akarja a jót.... egyszerűen mintha direkt nemakarná hogy jólegyen pedig normálisan megcsinálok mindent.Szóval már nemértem ez a gyújtásdolog meg már kiakaszt.....Fogom vágok a bütyökbe új bevágást és úgyrakom bele és kész is megvan oldva mást nemtudok........főtengelyt ezmiatt nemfogom kicserélni.
De most tényleg!Egy idős embertől vetem!Semmi gány nem volt rajta!Én se nyúltam hozzá 10 ezer km-ig!Nem versenyeztem vele mint sokan,nem hajtotam agyon,csak túráztam!Elmertem indúlni az országb,de külföldre is vele!Egyszer hagyot cserbe!Ki lőte a szimeringet!(Hogy miért fogalmam sincs,lehet hogy élete végéhez ért!)Na szétszedni szimeringezésre!,Ezzel kezdődöt!És utána folyamatosan lőte ki a szimeringet és jött a csapágy cseréktől kezdve a főtengely felújításig minden és mégis nem akkart már jó lenni!Én nem értem ezt!Ha legalább úgy használtam volna!És az se igaz mert szar cuccokat vetem bele!Mindig útána jártam és nem sajnáltam megadni a lehető legjobb alkatrészé a pénz!Még volt miből!De mégse lett jó!Ez az én tapasztalatom!Örülök annak hogy másnak bevált!
Az én szeretett utcaim, amit Tibi megvett, 100 pénz volt, amit költöttem rá, az mind kopó alkatrész volt (gumik, lánc-lánkerék-csapágyak, berúgókar-rugó, fém fékcső , egy-két izzó és ennyi). 44 ezer km-es bontatlan blokkja volt, azóta is megy pályán becsülettel. Hja, nem én kókányoltam, mert tudtam, hogy csak bajt csinálnék.
30ezret beleöltem és semmi látszata........ Nem gányolni akarok pont az hogy normálisan akarom de akármit megcsinálok valami más tuti elbaszódik és unom már... legalább egy kicsit meghálálhatá a törődést már végre
Az én emzém, olyan szar volt, hogy 30e km-errel adtam el, meg bontatlan blokkal, és amíg nálam volt(két év, nem nagy idő) semmi motorikus problémája nem volt(pedig párszor meghajtottam), vagyis volt, a berúgókar visszahúzó rugója elfáradt és azt cseréltem ki
Ha nincsenek szétgányolva, és normálisan vannak szerelve, semmi bajuk Jó kis motorok
Ha ennyire utáljátok az Mz-t mert hülyék vagytok hozzá hogy összerakjátok de még ahhoz is hogy mással aki ért hozzá összerakassátok mi a faszt kerestek ebben a topikban
Ha szerelni kell, úúútálom, mint a kétnapos szart , de mindig miattam van baja szegénynek, nem rendeltetésszerűen használom és néha egyedi módon szállok le róla . De a egyre inkább a felé hajlok, hogy mégis visszanyergelek etz-re utcán is, egy a fene a Monstert . Láttad már a képeket a mzracingon Krepptől? Ééérdekes, őt MZ-vel voltak egy 2000 km-es túrán, most jöttek haza, mégse szerelgettek, mert a motorjaikat egy(kettő) IGAZI szerelő rakta össze!
De ne gányolj! ! Inkább ne csinálj semmit ha csak kárt csinálsz!
Várjál türelmesen amíg lesz zsé & toljad bele
így születik a megbízható gép
egyikőnk sem 50 pézé vette, nem ajándékba kaptuk..
"szarból" várat igyekeztünk építeni kitartással
EZ jó! De én csak azért utáltam meg mert öröké szerelni kellet,de motorozni én is imádtam vele! Nekem nem jött össze hogy kifogjam a jót! Habár melete szóljon hogy a fél országot vele jártam be és 10 ezer km-ig hozzá nem kelet nyúlni!De útána bármit csináltam vele,már az egészet kicseréltem szinte örültem hogyha ment 20-30 km-ert és puf megint szar!Elvitem két szakihoz is,lehúztak rendesen!Ment úgyszintén 20-30 km-ert és lás csodát megint tolhatam!Benne volt már 200 ezerbe amit ráköltötem és mégis csak ált a garázsba,mig mindenki más meg motorozott!Na meg aztán a pénzem is elfogyot és elkelet paszolni egyrészt,másrészt meg már utáltam is hogy ennyi szerelés,idő pénz...stb után még mindig tologathattam!
Jóh mert a ti gépeitekben alap hogy összecsapágy csere valami márkásra meg mittoménmég milett rajta megcsinálva nincs minek meghalnia.De nekem megvan róla a véleményem lehet másszerint akármilyen tökéletes gép örüljön neki én szívből megutáltam.
Lehet hogy más is ebben a betegségben szenved!
Ja és lassan egy éve mióta mérgembe elszöktettem a lányát azzóta én feléjük se néztem,csak barátnőm ment haza 1-2 napra!Én többet oda nem megyek hogy elátkozza bármien jármüvem is!
Anyósokkal jobb jóban lenni .
Izé, kis barátunk is lehetséges, hogy ilyen szindrómában szenved ?
te meg aluggyá az ő helyén
csak álmodozol róla mikor meglátod
Ha nincsenek szétgányolva, és normálisan vannak szerelve, semmi bajuk Jó kis motorok
pedig kímélve sose nem volt
Várjál türelmesen amíg lesz zsé & toljad bele
így születik a megbízható gép
egyikőnk sem 50 pézé vette, nem ajándékba kaptuk..
"szarból" várat igyekeztünk építeni kitartással
Má kezdtem megijedni, hogy rossz helyen járok