Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De ez 18-as nem?
Eladó.
sajna se időnk de főleg pénzünk nincs most rá
Tudom, hogy az idő pénz de miért nem jöttök?
Mé?
sajna nem
No gyüttök e vagy nemgyüttök?
Ti nem jöttök?
Hehh ebben is van valami,bár én perpill inkább motoroznék mint szerelném,de ezekután legalább tudom hogy normálisan lesz öszerakva és remélhetőleg nemrolmlik el semmi
Én is úgy vagyok vele, hogy amíg nem szedtem szét és raktam össze egy motort, azt nem érzem sajátomnak
Hát majdnem én is vettem olyat. De szerencsére mégsem, mert azzal is sok baj lett volna... bár lehet hogy olcsóbb mint a CB750
Hát igen......Kitartás mostmár megvan mivel már csak összerakni kell már nincs újabb dolog ami elromolhatna..... esetleg az elektronikába valami de azt kb fél perc megcsinálni.Már várom milyen lesz ha kész de úgydöntöttem a kék szín az marad a fekete részek lesznek csak úgyrafújva.De ezek a kókányolgatások áhh......jóh énis szoktam de csak ideiglenes jelleggel de ez.....
Dióék mennek hétvégén brezovára vigyék a gumit?
Itten vagyok -e
Laci!
Nem is mondtad hogy már duplán márkatársak voltunk. Nekem egy 1974-es CB 400 four-om volt. Mire talpraállt én eladtam . nekem nem volt meg ezek szerint a kitartásom, peig má csak motrozi kelletett vón vele.
Vérszívók! Vagytok e?
oké
Nem kell közölni velünk! Én sem írom ide mikor megyek szarni!
Nah már haladok lassan már a váz is teljesen lecsiszolva és mehet rá majd az alapozó,egyedül a váznyak és a vállak nemlesznek fújva nincs kedvem már tovább bontani