Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát mostmár befejezem és lesz ami lesz
Én értem miről beszélsz !
Ne mentegetőz attól nem lesz kevesebb
meló a motoron,már mondtam !
Nekem is volt kevés pénzemés abból
kellet aranyhalat varázsolni.
Én is vettem szart,de tudtam,hogy szar
mert felmértem a helyzetett.
Én is elbasztam már szerelést,de csak az
Én pénzem és az Én munkaórám bánta,
ha így visszagondolok ezekből tanultam a
legnagyobbakat és a végén mindig valami
tuti született,csak ne add fel !
Hát én nézelődtem ezt jónak találtam elmentem,mengnézem jóállapotban volt,szépvolt a hangja meg minden......aztán mégis ezlett belőle.
Szia Kisbarátom !
Sajnálom,hogy úgy érzed átbasztak,
ezért mondtam csücsüj a seggeden és
olyat nézz amivel MOTOROZNI TUDSZ !
Most melóznod kell mint a kisangyal !
Olcsó húsnak híg a leve !
Ajándékba kapod,jaaaaa.....
Az ilyenekkel baszod - baszatod át magad.....
De ne legyen igazam és csak a rosssz indulat
beszéljen belölem. / érted mit mondok ? /
Na pá........
Hát szerintem azért nemvolt olcsó...... A blokkon kívül ennek se lenne baja csak úgyvagyok hogy kicserélem most a később akár elromolható dolgokat elektromosdolgok stb.A többi kárt meg végülis énokoztam....bár jóesetben nemszabadott volna megtörténniük demár ezvan....remélem ha összerakom nemkell hozzányúlnom ezért is amennyire szétlehet szétszedtem mindent átnéztem és úgytűnik már nemlesz gond mással.Ez a motor tipikusan a szépen néz ki de közben egy sz*r esete
hát igen mi mondtuk hogy nem a legolcsóbb a legjobb
De én nagyon örülök hogy nem vettem meg
Most amit vettem csak le kell festeni meg olajat kell bele tenni enyyi
ja és 2 év müszaki , assemindegy
Hát nem a legjobbak......ezért használt de gyári cuccokat veszek rá.Sok kis hülyeség amit nem is lenne muszály cserélnem csakhamár ennyire szétkaptam akkor egyúttal hogy nekelljen jódarabig hozzányúlni se csak benzin és olaj kelljen bele.Jól átb*sztak ezzel a motorral,pedig direkt nem a közelebb lévőt vettem meg,ezmeg csak kívülről volt jóállapotú sajna.
ha még gyári van rajta még jobban is jársz ugyanis a mai darabok elég tréj
Boldog nevednapját!
Köszi Néztem boltba és elég sokra jönnék ki összegben így beszéltem egy bontóssal és párezerből megúszom úgynézki sokminden kis apróságot kmóra gumiburkolat,légszűrőgumi stb ajándékba ad
attól hogymilyen magas kormány van rajta!arégi bowden jó szokott lenni mintának de ha telefon vagy netrendelés a hosszát meg tudod mérni és olyat kérj
Egy kérdés amiért remélem nemszodtok le.Mitől függ hogy mekkora gáz és kuplungbowden kell?Mert van belőle sima és hosszú és nemtudom melyik kell nekem.
hát gondoltam ilyen jó barátok mellett már nincs is szükség ellenségre
Bódog nevednapját, gumisbácsi !
megpróbáljuk;)és köszi a választ!, amúgy az hihetetlen hogy ha az én ETZ-m 5.be is bír menni független szembe szél és kisebb emelkedő nem egy 10%-os ra gondolok:)
hello!szedd szét a munkahengert.jól takarítsd meg az egészet(dugattyúk,karmantyúk helye)majd tegyél bele új karmantyúkat.ezután tuti jó lesz.
hello, lenne egy kérdésem nem olyan rég vagyok MZ-s, szóval az lenne hogy nekem picit fog az első fék menet közbe is... a motort is nehéz tolni... új betétek vannak benne lehet hogy a betétek kopása után megszűnik a probléma?
előre is köszi a válaszokat!
helyes
Szigorújan!
Ma gyüminap van!
A enyimébe!
szóra se nem érdemes
te meljik naptárban található amúgy amai napon benike4
me én nem találkoztam vele
Nagyon felvágták a nyelved!