Na megjöttünk! Jáó vót! Sikerült pár 29-eskört menni! Annak tükrében, hogy két éve voltam az euroringen, no meg az idén is csak vagy háromszor jutottam el motorkázni , nagyon meg vagyok elégedve a mai nappal! No meg ráadásul a repülőkörömben sikerült melléváltanom a célrarában ami még úgy is 30 alatt volt bőven!
Figyi máááá !
Ha ugyis ott ülsz a gép mellett-élött,használd az eszed,
szerinted Én honnan küldtem a képet ?....A MARSRÓL !
- MZ club - MZ 125-150 robbantott ábrák és kész......
gyorsabban haladnál,ha a NET-et és az agyad 5%-át
kihasználnád hogyan tovább.......
.....csak tudd,hogy értsd !..........
Na pá...............
Rendben Aztis nézd meg látszi hogy a guminak melyik fele esik a blokk felé.Mert van a guminak egy laposabb meg egy kicsit púposabb oldala.Először úgyraktam hogy a púposabb van a blokkfelé mert biztos azért ilyen hogy passzoljon a tányér bele.De így a váz és a tartó között aligvan egy kis hézag.Fordítva azért van vagy 2centi legalább annyi szerintem kell.Áhh kis hülyeség és nemjövök rá
Régvolt az már...... meg a fontabb dolgokat tudom de pont egy ilyen kis szarnál akadol el Elvileg ha jóltudom távtartó-nagy alátét-tartóvas-gumi-tartóvas-tányér-rugós alátét-anya.Ez ok?
Tudna valaki segíteni motortartó rezgéscsillapító összeszerelésében? Van ugye két tartóvas,nagy alátét,rugós alátét,kis távtartó,egy távtartó ami a gumiba van,gumi,tányér,anya.Hogyvan a sorrend?
Van olyan moci teleszkópja amihez MZ kerék és féknyerek kisebb manipulálással passzolna?
Nem akarok nagyon feltűnő átalakításokat de ha a teleszkópot nem sikerül megcsinálni lehet beleraknék más tipust.
Néztem több eladó használtat is mindegyik elgörbülve,az alja meg kikopva és ugye elég bili anyagból van meg nincs rendesen megcsapágyazva mint a japán telók.
Qurva jó délután volt
Még egyszer köszönet a sok instrukcióért
Ha ugyis ott ülsz a gép mellett-élött,használd az eszed,
szerinted Én honnan küldtem a képet ?....A MARSRÓL !
- MZ club - MZ 125-150 robbantott ábrák és kész......
gyorsabban haladnál,ha a NET-et és az agyad 5%-át
kihasználnád hogyan tovább.......
.....csak tudd,hogy értsd !..........
Na pá...............
Hello mindenkinek !
Látom bajban vagy,ezt mondtam neked,
nézd meg jól mielött szétbombázod !
Képröl tudsz olvasni ?
Tudna valaki segíteni motortartó rezgéscsillapító összeszerelésében? Van ugye két tartóvas,nagy alátét,rugós alátét,kis távtartó,egy távtartó ami a gumiba van,gumi,tányér,anya.Hogyvan a sorrend?
Nem akarok nagyon feltűnő átalakításokat de ha a teleszkópot nem sikerül megcsinálni lehet beleraknék más tipust.
Néztem több eladó használtat is mindegyik elgörbülve,az alja meg kikopva és ugye elég bili anyagból van meg nincs rendesen megcsapágyazva mint a japán telók.