Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg fogadom én csak nem mindent tudok kivitelezni sokszor még tizedjére sem de majd csak belejövök
Szivesen segítek ha megfogadod! De csak akkor!
Kisdiót felhívtam de nem nagyon értettem mit mond mert recsegett a vonal öregdió meg már pihent.
No megérkeztünk mi is
Qurva jó délután volt
Még egyszer köszönet a sok instrukcióért
No Dióék mi vót?
Na megjöttünk! Jáó vót! Sikerült pár 29-eskört menni! Annak tükrében, hogy két éve voltam az euroringen, no meg az idén is csak vagy háromszor jutottam el motorkázni , nagyon meg vagyok elégedve a mai nappal! No meg ráadásul a repülőkörömben sikerült melléváltanom a célrarában ami még úgy is 30 alatt volt bőven!
Köszi.Amit nemtudok szervízkönyvből rakom össze ottmeg ennyire nemlátni.Amugy énis ígyraktam össze de azthittem rá hogy így nemjó....
Figyi máááá !
Ha ugyis ott ülsz a gép mellett-élött,használd az eszed,
szerinted Én honnan küldtem a képet ?....A MARSRÓL !
- MZ club - MZ 125-150 robbantott ábrák és kész......
gyorsabban haladnál,ha a NET-et és az agyad 5%-át
kihasználnád hogyan tovább.......
.....csak tudd,hogy értsd !..........
Na pá...............
Szia Kisbarátom !
Hello mindenkinek !
Látom bajban vagy,ezt mondtam neked,
nézd meg jól mielött szétbombázod !
Képröl tudsz olvasni ?
Jolvan
aham majdakko majd beszélek vmk vele
Hát ő....rendes fullfedett plexis.....
és milyened van?
Nincs otthon.Am belelett próbálva a bukó és belefér
jahm haverod meg nem jelentkezik
oké
Rendben Aztis nézd meg látszi hogy a guminak melyik fele esik a blokk felé.Mert van a guminak egy laposabb meg egy kicsit púposabb oldala.Először úgyraktam hogy a púposabb van a blokkfelé mert biztos azért ilyen hogy passzoljon a tányér bele.De így a váz és a tartó között aligvan egy kis hézag.Fordítva azért van vagy 2centi legalább annyi szerintem kell.Áhh kis hülyeség és nemjövök rá
én nemtudom még nem szedtem le a blokkot de ha holnapig nem irnak akkor megnézem
Régvolt az már...... meg a fontabb dolgokat tudom de pont egy ilyen kis szarnál akadol el Elvileg ha jóltudom távtartó-nagy alátét-tartóvas-gumi-tartóvas-tányér-rugós alátét-anya.Ez ok?
mért nem nézted miko szedted széjje
Sziasztok!

Tudna valaki segíteni motortartó rezgéscsillapító összeszerelésében? Van ugye két tartóvas,nagy alátét,rugós alátét,kis távtartó,egy távtartó ami a gumiba van,gumi,tányér,anya.Hogyvan a sorrend?
Meg kő csapágyazni.
Van olyan moci teleszkópja amihez MZ kerék és féknyerek kisebb manipulálással passzolna?
Nem akarok nagyon feltűnő átalakításokat de ha a teleszkópot nem sikerül megcsinálni lehet beleraknék más tipust.
Néztem több eladó használtat is mindegyik elgörbülve,az alja meg kikopva és ugye elég bili anyagból van meg nincs rendesen megcsapágyazva mint a japán telók.
Csak rá kő menni a időpontra!