Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyre jobban bosszant, hogy ma nem jutottam ki
az viszont kiderült, hogy télen az első fékkel valamit bxni kell mert egy az nulla hatásfokkal működik...
ja, és a gumák itt elérték az üzemi hőfokot tapadtak mint állat , és az első gumára is ráolvadtak a gumidarabok , jópofa lett...
Nekem meg pláne van lendületem, alig bírok megállni, annyi ideig tart, mint egy vonatnak.
ööö... izé... 35-el kezdtem és körönként egyre jobb lett...
sztem 25-ig következő alkalommal simán leviszem , de az alá már csak akkor ha a váltót is használja az ember...
így viszont végig egy fokozatban meg lehet tanulni lendületből menni mint a müzös kollégák , az sem hátrány de nem ám...
Sok sikert papa ! Izé, hívtak a Lénárt Petiék csapatába tölteléknek , de bekakáltam a megilletődöttségtől meg az ijedtségtől, oszt' nem méék . De azért meglehet, hogy kilátogatok civilben ...
Basszus mehettél volna 1:23-at is, akkor nyugodtabb lennék, hogy hamar elérjük az 1:20-at
Innentől viszont akkor az 1:30 a cél
na meg vót az ejuroringezés...
nem lettek valami jók a köridők, a legjobb 1:28:45 végig 3-ban mer csak belekavarodtam a váltogatásba , + baromi ideges vót a leváltásoknál...
egyszer azé összejött a hátsó sikán levágása , de szerencsésen megúsztam...
azé jáúúú vóttttt...
vazze gabi ne rontsd el a renomét ilyen bejátszásokkal!itt van mellettem a fél mühely dobozokban meg majd egy komplett ets alkatrészben plusz kenöanyagok apróságok!összekészültünk az idei 24 órás versenyre ha hamarabb nem ,vasárnap este jelentkezünk!szurkoljatok csao öregdio
Lábon nem megy el a célig
sajnálom de nem tudjuk hova betenni
Az teli van így meg hogy nem jön Tibi még Gabinak is néhány apróságot beteszünk és fullon van.
Aha! Toyóba nem fér be?
Tibi nem igen jön így nem de még lehet hogy jön variál mint akit ba... ni visznek
No el tudjátok hozni a robeszt dióéktól?
mennyi ribanc vazze
grat
Ezazé kurva durva!
ÖÖÖ ezt így akartam:Ügyes vagyol! http://youtu.be/E8quV-4Shek

akkó mosmá gyühetné motorolni is ha éppen nem mozdonyvezecc
Akkó mostmá gyühet a élet habos oldala!
másinyisztáááá
Sikerült minden vizsgám!
Most már igazi mozdonyvezető vagyok.