Pályán nemtom hogy kell menni.
Mi az 5 ös úton szoktunk menni (lábon)
Dabason elzúzúnk kelet felé az inárcsi úton, be inárcsig ott vasút utca ballra, ott Szécsényi utca jobbra, a kakucsi útig, ott jobbra, és ekészen el kakucsig.
kakucsra beérve,a fő utcán végig(ez a kakucsi út foyltatása), itt egészen a hősők tere nevezetü helyig, ami nem látszik térnek, a templomnál kelet felé(balra) a monori utcába, azon tovább, át az m5 felett, és ott is van jobbra lent a kakucsring.
Sajna agooglmaps oylan régi, hoyg nincs rajta a pálya, de amit leírtam lekövethető.
Látom te ilyen versenyzős vagy, rajzold má le nekem merre kell menni kukucskára mert nincs nekem gpz vagy s vagy mi az, oszt akarok én is csináni ilyen snowboardos on-off vidit vagy mi a f@szt!
bassza meg ... kényszerpihenőn ákll a gépem , mert az a kibaszott megszakítóbütyök nem érkezik meg már 2 bebaszott hónapja, na kurvajó meg a fos szerelők már 4 fesszabályzót basztak tönkre .. :S:S:S
nemtudjátok h mivan akkor h mindig működik az uj szabályzóval kb 10-20-30 km-et , és aztán elmegy az üresvisszajelzőm , meg csattog egy kcisit a kipufogo mikor leállitom , am TS-é lett átesztergáltatva . és 2 őt szakít meg azt mondják , és így 4500 fölé 5ben nem akar menni csak mind 1-2 perc kell 6ig..:S:S:S
szerintem az ETZ bütyök kell neki , de rem h mostmegjönmár pénteken
Tesó, Te rettenet jól nyomod a témát. Üzenem a dévaványai társaságnak, hogy 5-6-án a Kisnémedi -Püspökszilágy hegyifelfutón indulok. Ha van egy kis időtök drukkoljatok.Szevasztok.
csá szakikám hiányzol itthonról de remélem minden oké kint nagyon jót motoroztunk este hatig zugtak az mz-k sötét volt mire hazaértünk kisdio tanulgatja a kiülést de még a mai napon is ugy közlekedett az izomláztól mint egy sziszegő óriáskigyó a ts kezd összeállni odaadtam luxinak tudta tartani vele a misi tempóját már csak nekem kell megtanulnom alacsonyan repülni jövő héten megint megyünk ha összejön na csá
Rájadául ingyé' van:)
Mi az 5 ös úton szoktunk menni (lábon)
Dabason elzúzúnk kelet felé az inárcsi úton, be inárcsig ott vasút utca ballra, ott Szécsényi utca jobbra, a kakucsi útig, ott jobbra, és ekészen el kakucsig.
kakucsra beérve,a fő utcán végig(ez a kakucsi út foyltatása), itt egészen a hősők tere nevezetü helyig, ami nem látszik térnek, a templomnál kelet felé(balra) a monori utcába, azon tovább, át az m5 felett, és ott is van jobbra lent a kakucsring.
Sajna agooglmaps oylan régi, hoyg nincs rajta a pálya, de amit leírtam lekövethető.
nemtudjátok h mivan akkor h mindig működik az uj szabályzóval kb 10-20-30 km-et , és aztán elmegy az üresvisszajelzőm , meg csattog egy kcisit a kipufogo mikor leállitom , am TS-é lett átesztergáltatva . és 2 őt szakít meg azt mondják , és így 4500 fölé 5ben nem akar menni csak mind 1-2 perc kell 6ig..:S:S:S
szerintem az ETZ bütyök kell neki , de rem h mostmegjönmár pénteken
Benike a képek és a viedó merre található 30--ról?
Üdv: Máté
Így ha fejjel lefelé motorozna akkor is odatapadna az aszfaltra.