Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkó csak majd magamba ordítok!
Ja, dobálni a "büszkéket"
Lehet, lehet, csak csendesen ! Még megijed valaki, oszt' kész a baj, mehet Ceglédre kezet gipszeltetni klimaxos orvosbá'hoz !
Majd még aztán élvezkedné a dutyiba! felvonulásra mész?
Most tőti tegnap nem tudom mé nem! Kell nekem mert ha egyszer eltalálok odáig nehogy fordítva mennyek! Inkább ordítva! azt lehet?
Annyié' okés ! Elkurvultam, na....pénzhímlotyó lettem vénségemre ....
Aműhanyag lakat rádrohad vazze!
Beregisztrál kegyelmed, oszt' ótán a videó alatt levő sok szöveg közül rákattint a "A videó fájl letöltése és elmentése" feliratra. Vár egy kicsit, letőti, közbe' vár....ha legyött, a kiterjesztést átírja .flv-ről .avi-ra. Megnézi. Okul. Vagy nem, kend tuggya .
Sziasztok!
Mz oldaltámasztót keresek,legjobb lenne Vas megyében.
Te, ha felezünk, bevállalok akármit! Be én! 50 milla, az aszongya...hmmm ....az van vagy jó sok emzé a garázsba be .....
hogy a faszba?
Egyre inkább az az érzésem, hogy teljesen elvesztettem a fonalat ! Én megsértődve ? Mééé? Mee letőtöttem a videót, amit kend nem tudott? Pedig jóó, tanulságos !
Mán te is kezded!
Há oszt még te vagy megsértödve! Nem jövök többet ide! Az a szerencsétek, hogy visszavonták a 100milliót különben mennétek ti is csücsülni!
Eleget kacarásztam lefekvés előtt.............köszi
Sose vótam az ...se ott.....hun ?
vegyé' hosszabb kábelot:)
Te is versenyző vagy? Te nem mész oda?
Na most már azé' se szólok bele ebbe a ki-kicsoda eszmecserébe, marha jól szórakozok itt a háttérben . Csak sértődés ne legyen a dologból, mer' aztat nem szeretem. A búzasört annál jobban, hidegen ! Egészségetekre !
Sziasztok!

Most tettem le az A1et. Van itthon egy forgalomból kivont régi TS MZnk. Sztetek érdemesebb lenne venni egy honda nsr vagy cbr125st vagy inkább a régi MZT renováljam... ? Azt halottam h az MZ nem bonyolult gép, de mégis mennyivel tud kevesebbet mint egy NSR vagy egy CBR. Ha neki ugranék az MZnek valaki tudna segíteni? És mennyi a fenntartása egy MZnek? Mit kell megcsinálnom majd rajta h forgalomba kerülhessen, úgyértem motorikusan. Szétt kell majd bontani az egészet?Hengert cserélni vagy fúrni érdemes rajta? Ha igen akk mennyibe fáj egy ilyen beavatkozás?
Meg különben is ti madzsarok mint egyformák!szegény romákat kirőhőgítek! Raszista álatok vagytok! De majd a mcf ot lesz a pallamentba oszt kaptok! ez a z mzoli jó gyerek nem csudálkoznék! tesó vagy te is?
Merhogy a számitótgépet nem tudom vinni, oszt te meg odaírtad!
Köszi! Te nem mész valamikor, csak azé tudod, hogy mégis merre kel menni!
Ahogy leírtam, úgy odatalálsz.
Nem illik kiröhögni engemet! Azé mert te má vótá ottan!