Van mindkettő ! Milyen dátummal kő?
Amúgy úgy teszek, ahogy szerintem itt minden motorbolond: nézem a videót ezerrel, ami hétvégén készült . Van mit tanulni belőle, az hétszentség !
Na emmá így jó! Amúgy a Totya meg tényleg énvónék , van aki mindig így hív (Tóth(!) Zoltán lennék, vagy miafene ).
A Markos-Nádas meg tényleg alapmű, mifelénk is adja a jútyúb !
A Totya Markos Nádas kabaréba van.
13.-án lesz versenyszerű edzés ami úgy néz ki összejövünk néhányan edzegetünk a végén meg valaószinű sosrot húzunk ki honnan indul és az első három helyezett kap egy ingyen pályanapozási lehetőséget Janibá jött oda a pályatulajjal na teccik érteni
A Totya az énvónék, vagy mi , de kigyelmed mán megin jó sokat dógozott a napon, úgylátom .
Mit mondott Janibá'? Biztos má' megin én vagyok a hule, de semmit nem értek! Mivaaan ? Vagyis: miii leeesz?
Vannak olyan mözök, amiket nyugdíjba vonult volt MZ-kupás versenyzők eladnak. Annyit nyilván nem lehet elkérni értük, amennyi beléjük lett ölve, ha egy jó képességűt kifogsz, megspórolhatsz jó pár forintot, amit akár pályanapra is fordíthatsz ! Az öreg Kamondy egy garázsnyi vasat összegyűjtött, a keze visszavonulásra kényszerítette, a kupa megszűnése miatt meg nem hinném, hogy széthordták volna az istállóját . Lehet próbálkozni , de tisztelt "orf" kolléga minden bizonnyal jobban tudja, mi a stájsz .....
üdv mz etz 125 eladó:papír nélküli
vagy papíroztatható tökéletes blokkal festésre előkészítve(homofujva, majd festve a váz valamint a tank deknik és a sárvédők már szórógittezve
akár alkatrészbe is eladó
06 30 212 85 79
Dekurvajólmegy!
(tudom, már kérdeztem, de lefelejtettem)
de mit?
Amúgy úgy teszek, ahogy szerintem itt minden motorbolond: nézem a videót ezerrel, ami hétvégén készült . Van mit tanulni belőle, az hétszentség !
A Markos-Nádas meg tényleg alapmű, mifelénk is adja a jútyúb !
13.-án lesz versenyszerű edzés ami úgy néz ki összejövünk néhányan edzegetünk a végén meg valaószinű sosrot húzunk ki honnan indul és az első három helyezett kap egy ingyen pályanapozási lehetőséget Janibá jött oda a pályatulajjal na teccik érteni
Mit mondott Janibá'? Biztos má' megin én vagyok a hule, de semmit nem értek! Mivaaan ? Vagyis: miii leeesz?
vagy papíroztatható tökéletes blokkal festésre előkészítve(homofujva, majd festve a váz valamint a tank deknik és a sárvédők már szórógittezve
akár alkatrészbe is eladó
06 30 212 85 79