Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aha! Ha nem sürgős várj, biztos lesz olcsóbb is!

Álmosan nehéz vezetékeket kötögetni Luxi
jah fital szakinak azt mondták rá hogy marhabőr
Most nézem,hogy az akkori öltözetem azért nem volt gyenge
Köszi Luxi
Jó neked,hogy már távozik is az izomláz......
Akkor elnézést kérek Bazsitól , mondjuk még mindig nem tudom hogy mit tettem , de biztos úgy volt .
Mögötted mindig szoktam egy kört menni, nézem a kanyaríveket, és a kanyarsebességet, csak hát mikor a müzt egyik oldalról sitty-sutty átteszitek a másikra, én meg majd be sz@rok hogy felhúzzam és leborítsam a vasat fúúú... Tudom venni kell egy Mz-t, gondolkodom is rajta.
itt-e
Köszönet a képekért, az izomláz lassan távozik a lábamból esetleg ha nem nagy pofátlanság rólam pár képet tudnál e linkelni persze hogyha van olyan
Na ezt csináljátok utánam! Kiszaladtam lefényképelni magam!
Jaaaaaaaaaa
akkó én valamit férre értelmeztem
Nem tőlem kell elnézést kérni! Vigyázzunk egymásra oszt kész! Néha véletlen nekem is becsúszik, de akkor inkább én megyek, mást nem viszek! Remélem ezekután is így lesz! Mindenkit egyben várnak haza, úgyhogyönmérséklet! Meg amúgy is neked ott az egyenes, na ott mi seholsenemvagyunk!
benike tegnap: "csináltam vagy 20 képet , de annak fele szar......."

Ha jól tudok számolni eddig több mint 50& mind
Na jó de az csak design , megy a névhez , meg ugye a darázs nem csíp csak ha bántják .
Én nem vettem észre semmit , egyedül egy gikszeressel gabalyodtam össze egy kicsit , de ha mégis volt valami akkor bocsesz utólag is .
Persze, hogy próbálsz vigyázni mindenkire
DE azért lelki terrorral próbálsz mindenkire
hatni elég a motor oldalára illesztett figurát
megnézni (aki nem lett volna rá figyelmes egy
agresszív méh ökölbeszorított kezének
középső ujját az ég felé mutatja NO COMMENT )
Megy má!
májsztó olyan esteleg amin öregdió gépével megyek nintsen