Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jelentem hazaértünk és öregdio nevében is mondhatom h nagyon jó volt a mai nap reméljük lesz még több ilyen Kazaiék már ágyba vagytok?
Így igaz !
Várjuk a képeket!
& a 13.-án mindenki gondolkodjon el! Jó lenne egy ha sokan összejönnénk!
Hát embörök kurva jó volt a mai pályázás, remélem készült néhány kép!
Ez a fekete dobozos magyar ez jó, nekem már kb másfél éve jól működik.
A sárga dobozos külföldi szarokat viszont kerüld el jó messzire, azok átlagban 1 hónapig bírják, utána kuka.
Helló sziasztok!
Beokádott a gyári feszültség szabályzóm az etz-n... erről az elektromosról mi a véleményetek vagy mondjatok valami okosságot?
http://mofaker.hu/termek.php?t...
Megvolt az első pályázásom
elsőre,0 pályaismerettel 56 -ot mentem kecsonn. tudom ezen vanmit javítani,de nemis azér mentem hogy rekordokat döntögessek,csak motort
de azért nagy élmény volt a viszafordítóban körbemotorozni egy cbr600f-et
Akkor tegnap azért fociztál alapjáraton.......... Kellett mára az energy
Üzenet a 4-es számú főútrú" A Ványai brigád minnyá Kukucskán lesz............................ Én meg minnyá indulok Ha megfőtt a kajcsi.........................
Na akkor indulás Kakucsra
Hellósztok!
MZ-mben a szimering szállhatott el, ha köpi az olajat eléggé? :S Vagyis már nem, mert nincs több olaj benn. :)
Kösz a választ!
Ja és milyen olaj kell első telóba?

Üdv!
))
csemegézzetek
Hun
Holnap
Nagy a csend!
Visszatérve a tegnapira, nem tudom min akadtál meg, d nem szeretnék senkivel haragot vagy morculást.
Amiket tréfából beírkáltam ide, azokat valóban tréfának szántam, azt hittem képben vagy/van mindenki, ha nem, elnézést kívánok, nem szemétkedésnek szántam semelyik "beszólást" sem.
Ölbei LAcit azzal szoktam ugratni, hogy vehetne már valami rendes motort, a PAnnonia helyett, ha feltesz valami videót a motorjáról, rendszerint megjegyezzük, hogy "miylen jól szól az a yamaha"
BRC Laci azt szokta nekünk mondani, hogy ennyi pénzből, és energiából, amit a simsonkra fordítunk, akár motorral is foglalkozhatnánk, szóval, ez oda vissza megy, ha nem volt egyértelmű, akkor bocs.
HA meg valamelyik köridős viccelődés verte ki a biztit, azt is sajnálom, biztosíthatlak róla, hogy annak is hasonló volt a célja, mint ez imént leírtaknak.
Valaki nagyon él!vagy csak a poénfa közelében van és megrázta egy kicsit? jó motorozást a vasárnapi pályázás során!kár hogy nem lehetek ott!
elfelejtettem hozzátenni hogy az esőgumi egyben szerencsés esetben kelőgumi is lesz hajrá mz
hi kastam az a gond hogy öröklés esetén az örökösnek át kell iratni a nevére a motort és ha nem volt akkor póthagyatéki eljárást kell kérni csak utána tudod te egy adásvételi szerződéssel forgalomba helyezni remélem sikerül öregdio
most beszéltük meg luxiékkal hogy ha esik esőgumink lesz gyertek minél többen én délután szemmelverést alkalmaztam luxi motorján misu ravasz volt eldugta az övét igy azt nem tudtam befolyásolni viszont azt tudom már most hogy az utóvéd Diós klán super módon szeretné jól érezni magát vasárnap
Ööö... izéé... lehet hogy megyek én is vasárnap délutánra , és még egy-két effffendi is kinéz . Úgy látom nem lesz túl meleg csak az eső ne essen, mert vízen nem nagyon tudok járni
Hello mindenkinek! Az szeretném kérdezni hogy,valaki rendlekezik-e tapasztalattal, Mz újra forgalomba helyezésével kapcsolatban. Egy TS 125-ről lenne szó, aki árulja örökölte. A motor rendszámát még a néhai gazdája adta le,de a forgalmi engedély megvan.Lehetséges -e valahogyan újra forgalomba helyezni a járgányt,már több mint 10éve nincs forgalomba. Válaszotokat előre is köszönöm
hi david brisk n15y kell bele ha jó a motor egész szezonban rá se kell nézni
Akkor teljesen félreértesz, egyáltalán nem szoktam senkit baszogatni.