Nagyon állat a videó, csak lassan tölti le a gépem és részletekben tudom nézni, de egyfolytában vigyorgok, mint a vadalma.
Jó látni, hogy mit lehet egy MZ-ből kihozni, k...va jó hétvége volt.
Közhírré tétetik!
Aki él és mozog!
szept 13.-án Kakucson
versenyre való edzés napjeggyel lehet indulni az első három nyer egy égésznapos pályajegyet, három kategória lessz MZ ,
robogó és utcai
Te
ott a helyed jó buli lessz
super lett a video csak kettő hibát láttam mikor kétszer látszom valami csalafintaság miatt teljesen állókép vagyok ebbe az irányba képtelen vagyok normálisan menni már ha normális a másikirányba való motorozásom megyünk következőleg is öregdio és kisdio
Kend vót az én csak telefonom adtam oda én akartam felülni de azt nem hagyta pedig biztos jó balance lett volna belőlem
egyébként qurva jót mentünk
hun vannak a képek a felelőst kérem azért hogy még nincsenek fent! mongyon le de előtte a képeket tegye fel
Na most akkor kend kergetett meg mindenkit, vagy Luxi koma? Hun vót aza kamera ?
Ha kend volt az, legalább tudja, mit éltem át én is a múltkor...annyi különbséggel, hogy én egy jó nagy balfa*s voltam, kend meg ügyi-bügyi !
Király volt a tegnapi nap.......... Izomláz már nem az ...............Csak arra nem tok rájönni hogy ez a két MZ-s fószer akik a nyomomban vanak miért siettek ennyire..... ..
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy létezik-e még az MZ kupa vagy csak eljártok motorozni, amint látom Kakucsra + ide-oda.
Ha lehetséges lenne én is csatlakoznék.
Köszi
Jó látni, hogy mit lehet egy MZ-ből kihozni, k...va jó hétvége volt.