Mint mondottam csak hobbimotoros vagyok! Ha jól érzem magam, olyan 10-11 körül óvatosan! Hát kicsit más a tolóerő meg a fék meg a viselkedése az már biztos! Szeretem ezt is azt is! Mentem volna holnap is, csak kimerült a keret!
És mit dud a paripa a vezénylésed alatt a H-ringen ? Gondolom nyilt napokra szoktál menni , a müz után nem furi egy kicsit a sok-sok lovas japán telivér ?
Mondjuk idén már biztos nem lesz belőle semmi , de meglátjuk hogy a tél alatt mik történnek , és ha minden jól megy akkor még lehet is valami a müz-ös projectből . Remélem azért a gixire nm kell sokat költeni mert az is befolyásoló tényező . Neked megvan a Yamaha is ?
Kb jól kalkulálsz! Azért is jó az MZ, mert felszabadultabban tud az emberke motorozni ha nem lebeg elötte, az anyagi kár lehetősége! Na meg persze olcsóbb az üzemeltetése is, az élmény meg ugyanolyan, vagy hanem nagyobb!
Utánna számolgattam mennyi lenne az annyi, szerinted mennyi ? Én szerintem kb:160eFt biztosan kellene hogy felészítsek ill. megvegyek egy müzt , meg egy idény biztosan kellene hogy utólérjelek benneteket (na jó lehet hogy több is ).
Jó kettek a képek , egy-két képre még én is bepofátlankodtam .
Hát ez nagyon nagy! Mekkora meccs volt, ahogy a Levente megérkezett a végén az sem semmi. Kösz!
A Hungaroring elég nagy falat egy mz nek, milyen dugattyúval mentetek? ha nem titok, kösz!
Jó kettek a képek , egy-két képre még én is bepofátlankodtam .
A Hungaroring elég nagy falat egy mz nek, milyen dugattyúval mentetek? ha nem titok, kösz!