Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hali emberek.
eladó egy MZ TS 125-ös kitűnő álapotban.
ha valakit érdekel: http://www.motor.hu/motor_vpag...
helo
Attól függ melyik nyomvonalon mész ha a célegyenes végén nincs benne a sikán akoor nem rossz ha benne van akkor jó.
gyere el jövőhét vasárnap akkor lesazünk többen is.
Aggyisten! Tegnap voltam kakucsozni! Nagyon jóvolt, nem voltak sokan rohattul élveztem.
Ti milyen időt mentek Kakucson?
Nekem 0:48,9 sikerült. De lesz ez még jobbis.
Szerintem nem tudom, szerintem!
Misi nagyon veretted a zenét a kocsiba
ha én nemis legalább a gázkar az
de remélem egy kicsit most is sikerül majd ellesegetnem tőletek.
Jönnek a testvérek is?
Akkó má te is gyors lesző!
hát az nem olyan faxa viszont egy jóhír kész a gyorsgáz a gépemre jöheta 30.-a
Mr.Grabowsky: a szept. 27dikei mókával kapcsolatosan légyszíves minden információt, elküldeni nekem, az adatlapomon található e-mail címre. előre is köszönöm!
Na bammeg
jártunk így már mi is!
Na meg azért a körérdekért is tenni köll néha
Ba...a meg a kutya, csak nem tudtam elmenni! A közérdek azt kívánta, hogy itthon kellett maradjak! Már én is úgy leszek mint Grabó, nem mondok semmit ott vagyok, oszt jóvan!
ja és esetleg atól nem lehet hogy nem használom, csak havonta egy kicsit megjáratom?
még lehet hogy ez a baja!
helo.
tudnátok nekem segíteni mz-vel kapcsolatban?
olyan problémám van az MZ TS 125-ösömel hogy egyszerüen nem lehet 4-ezres fordulat fölé felpörgetni sebeségben. és ezért csak kb 70-75-öt megy, pedig régen fateral kétszemélyel 100-at is mentünk többszöris!
és most egyszere csak lebetegedett! mi lehet vele?
már majdnem mindent kicseréltem beálítottam de semi.
kb 5 kondenzátort cseréltem bene kapott egy trabant megszakítót ami pöpecül belett alítva, egy másik trafót, a karbit már egy rakásszor kipucoltam és beálítottam, de azis olyan ha a súbert a leg felsőről elrakom bárhova már nemis megy úgy értem hogy tortyog!
a végére már oda jutottam hogy kivetem a légszűrőt és megpróbáltam úgy de semmi mire levetem a karbiról a légszűrő gumit és láss csodát máris 95-öt mentem vele!
de ez mitől lehet? már csak ara tudok gondolni hogy esetleg a légszűrő járatai vanak elkoszosodva talán, de oda nemkerült semmi!
a légszűrő pedig majdnem új tavaly vetem azóta kb 1000 km-ert mentem vele!
kérlek beneteket segítsetek!
köszönöm.
helo
hello.hol vannak amúgy MZ versenyek? elmennék egyszer de csak nézőként , mert kiváncsi vagyok már egy ilyenre , pls segitsetek , vagy irjon valaki 1 helyszint meg időpontot! köszi:D:D
Ha valakinek kérdése van a versenyel kapcsolatban,az emailben a bambi@mzracing.hu megteheti,vagy telefonon a 06203420977-es telefonomon teheti meg.
üdv bambi
Tisztelt versenyezők,és utcai motorosok.
Akik szeretnének indulni a Balassagyarmati versenyen,kérem,hogy íratkozzanak ide a fórumra,hogy melyik három kategóriában indulnának.
Kategóriák:
utcai,
tunnig,
széria.(volt mzkupa, ennek a műszaki kiírása nemsokára kint lesz az mzklubbon.Ellenőrzés,csak óvás esetében lesz),
A három kategória egyben indulna idő hiány miatt,de külön szeretnénk értékelni,és díjazásban részesíteni.
Előre is köszönjük.
igazad van mindenben! egyetértek veled!
hát sajna nemhiszem hogy elmenék kakucsra, mert hát igazából asztsem tudom mere van, meg hát mostanában nem naon akarok elmeni túrázni.
de azért köszönöm.
jó munkát kívánok neked.
és jó motorozást.
ám én nem ilyen vagyok ám mint most itt mutatam magam, csak hát egy-két ember olyan hozzászólást írt amire kénytelen voltam így válaszolni.
ezúton elnézést is kérek tűlük, csak hát épp olyan kedvemben voltam. néha ilyen vok.
bocsesz
na helo.
Még jó, hogy nincs. Mondjuk nem is velem vitatkoztál . Csak tudod, mi itt már nagyrészt ismerjük egymást személyesen is, mindannyian a 3x-hez közel járunk vagy már meg is éltük azt régen . Mi is voltunk ugyanolyan kis hebrencsek, mint most Te 16 évesen, csak olyan bosszantóan fiatal vagy (viccből írom!), a korod minden kompromisszumkészség-elutasításával együtt, hogy azt el sem tudod képzelni, csak majd ha Te is ilyen vén szarházi leszel!
Hidd el, van más igazság is, mint amit ilyen fiatalon az ember fia hisz! Legtöbbször sokkal több!
No de mindegy is, nem akarlak én kioktatni, távol álljon tőlem !
Motorozzunk inkább , mondjuk jövő hétvégén Kakucson !
Ha esetlegnetalántán még kedvet is kapnál hozzá, biztosan nem fog senki sem ferde szemmel nézni rád, egy közös karikázás gyógyír minden nézeteltérésre és még csak nem is fáj!

Mondjuk a faszt nem, még mindég retek rossz a bal kezem, már csak a gondolatra, hogy kormányt fogok a kezembe, le akar szakadni. És holnap megyek vele melózni a Red Bull errészre, egészen keddig . Meg fogok dögleni, az tuti, de kell a della benyára meg pályanapra .
kösz. nincs harag ugye?
helo
Na.
Nyugi van.
Inkább motorozz, mint idegesítsd magad. Jobb az, hidd el!
Neked is gumifákat, meg tele tankot !
Písz...
hali. na mostmár téleg ez az uccsó írományom.
csak válaszolok asztán töbet nem látok.
elmondom a sok hitetlenek hogy mind a 2 motoromat én fizetem, meg én melóztam rájuk össze a pénzt, ÉS nem apuci + anyuci vette!
na csak enyit akarok.
szevasztok.
mindenkinek jó motorozást kívánok, és sok balesetmentes km-ert.
szevasztok.

Nálunk holnap este Rokker Zsóti tart előadást
Remélem jövő vasárnap LEGALÁBB annyian leszünk MZ-vel ,
mint 8.-án
&mindenki talpon marad sokáig
Nem érted SZTENDAPKOMEDI! Igy már vágod!