Nem megyek sajna, a mancsom se állja még a motorozást, plusz meló van ezerrel. Azé' kendteknek jó kergetőzést!
Ja, az sm-es haverokkal azért még el akarunk menni szeptemberben Kecsóra, meg jó lenne a balassagyarmati téma is! Pár napja beszéltem Lecsóval, nagggyyon jó lesz. Szabó "Bregyó" János lesz az egyik szpíker (Böröczky Pepi meg a másik, hááát )! Gondolkoztok rajta? Jó lenne, az ilyen utcai balhék mindig a legjobb versenyek szoktak lenni, a hangulatuk verhetetlen ! Lesz tv, profi fotó, indulhat a celebélet !
Legalább Mol Sprint 2t-t tegyél Simsonba is, MZ-be is. 1:50-be mehet. Széria motor ennél nem nagyon kér jobbat, ha mégis jobbat szeretnél, akkor formula3000.hu-ról rendelj Valvoline Durablend 2t-t. Előbbieknél rosszabbat ne rakj egyikbe se, mert jobban kokszolnak, hamarabb kopik velük a motor, stb. Van 1-2 elvakult fanatikus, aki szerint az Arol 2t is jó ezekbe, mert arra tervezték, rájuk lehetőleg ne hallgass. Arol kb. gyomirtónak jó :). Vagy sima ásványi Shell, vagy Agip 2t is hasonló kategória, meg van még pár noname szar.
sziasztok! Mostanában tervezem egy ETZ 250 vásárlását és az érdekelne hogy milyen olaj a legjobb bele? A blokkba gondolom a gyári standard az irányadó de mi a tapasztalat a kétütemű olajakkal?
Érdemes a drága , szintetikus 2T-ket kipróbálni és használni vagy jó bele a normál, ásványi? Nálam most reneszánszát éli a kétütemű korszak, a Simsonomat is nemrég raktam helyre, abba sima ásványi 2T ment, látszatra ugyanolyan mint a régebbi mol stb 2T-k dehát a simo nem is pörög annyira mint az ETZ. Mi a tapasztalatotok?
Jawa 350 fesszabályzója jó az MZ Ts 150-re? Fel lehet valahogy szerkeszteni. Csak egy probléma van vele, hogy az MZ-é 4 vezetékes, a Jawa-é pedig 3.
Valaki tudna segíteni?
Ja és mennyibe kerül egy új fesszabályzó?
Előre is köszönöm!
Hejj de nau az új heidenau vagyis, hej de új az új heidenau.
Ez szóvicc, ami szar, ha megymagyarázzák.
Ja, az sm-es haverokkal azért még el akarunk menni szeptemberben Kecsóra, meg jó lenne a balassagyarmati téma is! Pár napja beszéltem Lecsóval, nagggyyon jó lesz. Szabó "Bregyó" János lesz az egyik szpíker (Böröczky Pepi meg a másik, hááát )! Gondolkoztok rajta? Jó lenne, az ilyen utcai balhék mindig a legjobb versenyek szoktak lenni, a hangulatuk verhetetlen ! Lesz tv, profi fotó, indulhat a celebélet !
elöl énis heidenaut használok,hátul meg continentalt, de a heidi jobb
Én 150-es ETZ-be Castrol Power1 racing használok, nem volt még vele gondom
Érdemes a drága , szintetikus 2T-ket kipróbálni és használni vagy jó bele a normál, ásványi? Nálam most reneszánszát éli a kétütemű korszak, a Simsonomat is nemrég raktam helyre, abba sima ásványi 2T ment, látszatra ugyanolyan mint a régebbi mol stb 2T-k dehát a simo nem is pörög annyira mint az ETZ. Mi a tapasztalatotok?
Jawa 350 fesszabályzója jó az MZ Ts 150-re? Fel lehet valahogy szerkeszteni. Csak egy probléma van vele, hogy az MZ-é 4 vezetékes, a Jawa-é pedig 3.
Valaki tudna segíteni?
Ja és mennyibe kerül egy új fesszabályzó?
Előre is köszönöm!
További Jó estét!