Még él az ajánlat, de nem birom a hosszútávot gerincbántalmaim miatt! Sőtt már van mikor a 30 perceket sem! Azé ülök úgy a motoron mint a lóf@sz! De ne tanárurazzá engem mert én parasztgyerekvagyok!
Nem még, de szeretnék! A Trophi-s havert, aki volt velünk Kecsón, fűztem egy kicsit, hogy indulhatnánk, de nem állt kötélnek . Most meg az autóm is doktor úrnál van, a múltkori kukucskálás közben elhalálozott a turbója. Nem kicsi a baj , de sebaj ! Lesz ez majd jobb is .
Szóval nem hinném, hogy ellátogatok, pedig jó lenne!
De amilyen mulya szegénykém , fele baja se lett, mint amit beharangoztak !
Kend meg tán Spies-fanatik? Jó a srác, nagyon-nagyon jó! Csak a nagy lapátkezére nemtom honnan szedett kesztyűt . Biztos levágtak érte egy egész gulyát .
Na nem félreérteni, tényleg faja a srác, még anno az AMA-SBK-n néztem a párharcait Mladinnel. Állatok !
Szóval nem hinném, hogy ellátogatok, pedig jó lenne!
"nem is leszel ott izgalmas ......
Amúgy mé' nem hagyta magát tanárúr rábeszélni a nonstop racsingolásra hétvégén? Nincs della kávéra?
Kend meg tán Spies-fanatik? Jó a srác, nagyon-nagyon jó! Csak a nagy lapátkezére nemtom honnan szedett kesztyűt . Biztos levágtak érte egy egész gulyát .
Na nem félreérteni, tényleg faja a srác, még anno az AMA-SBK-n néztem a párharcait Mladinnel. Állatok !