Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még él az ajánlat, de nem birom a hosszútávot gerincbántalmaim miatt! Sőtt már van mikor a 30 perceket sem! Azé ülök úgy a motoron mint a lóf@sz! De ne tanárurazzá engem mert én parasztgyerekvagyok!
Nem még, de szeretnék! A Trophi-s havert, aki volt velünk Kecsón, fűztem egy kicsit, hogy indulhatnánk, de nem állt kötélnek . Most meg az autóm is doktor úrnál van, a múltkori kukucskálás közben elhalálozott a turbója. Nem kicsi a baj , de sebaj ! Lesz ez majd jobb is .
Szóval nem hinném, hogy ellátogatok, pedig jó lenne!
hú vazze mit írok fáradt vagyok azt akartam írni hogy ,
"nem is leszel ott izgalmas ......
Kíváncsi vagyok amúgy, lesz-e köztük még párharc. Vale nehogymá abbafejezze, mire Sies felmegy végleg a GP-be !

Amúgy mé' nem hagyta magát tanárúr rábeszélni a nonstop racsingolásra hétvégén? Nincs della kávéra?
Rossi az isten ha suzukin ülne az lenne a bajnok motor tuti
Nem is leszel ott izgalmas verseny pedig Grabo te voltál már?
Érdekelne! Mi az ára?
Rossi az isten, Spies meg maga az ördög! YAMAKKA
De amilyen mulya szegénykém , fele baja se lett, mint amit beharangoztak !
Kend meg tán Spies-fanatik? Jó a srác, nagyon-nagyon jó! Csak a nagy lapátkezére nemtom honnan szedett kesztyűt . Biztos levágtak érte egy egész gulyát .

Na nem félreérteni, tényleg faja a srác, még anno az AMA-SBK-n néztem a párharcait Mladinnel. Állatok !
Nem!
a spori racingol-e szombat-vasárnap teccik érteni?
5659. Nem tudom én csak folytatom!
HAGA! Bár a múltkor már harakirit is elkövetett magán! Majdnem sikerült!
Mi ez? Köridő Kakucson, órában?
5658
Één? Régen visszaadtam a vállalkozóit, azóta nem árulok semmit, GDP-t termelek ! Kizárólag böcsületes munkával!
Felvilágítsalak? Ájjá a lámpa alá oszt menni fog az neked is!
5657
ÁÁÁÁ! ÁRULÓ!
Ha erről van szó, akkó csakis én lehetek az. Kizárólag
Mán hogynemán?! Bayliss foreva ! Ja, meg shogun Nori!
Ki a sötét? Kötöszködő?
Stét!
Meg unalmas is már, mert mindig Spies nyer!