Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van ám, amúgy nagyon jó volt, be kell lássam egy kicsit jobban élveztem mint a Hondával, ezt nem féltettem annyira
Nem téged kérdeztelek! Ülj le eggyes! Kakucson megyek utánad verem a hátad, ha nem szépen mész!
jó! azért nem mentem gyorsabban hogy a többiek ne érezék szarul magukat miatam.
Akkor még van hova fejlődni! Egyébként milyen volt mz-ni?
Szép jó estét az uraknak.
51,5 körül mozogtak az idők, de mivel Luki megelőzött így biztos volt jobb is.
Tibi párja mérte tibinek 51 nekem pedig 52 környékét még az lejeén aztán nem volt mérve.
Mondta Tibi, hogy nagyon jót mentetek, az eső sem nagyon ba**ogatott benneteket. Én itthon sasoltam a felhő- meg radarképeket és közben jártam a sámántáncot, hogy ne essen .....ha már nem tudtam menni...
Köridőket mértetek? Be meritek vallani ?
Hello. Mennyi a 2 hátsó teleszkóp?
Eladó bontott ETZ alkatrészek.
http://alkatreszek.bambi99.onl...
na hali nagyon király volt olyanokat mecseltünk mint állat, én visszáb vettem a tempóból hogy ne legyen perec mert a kezemre még nem nagyon tudtam támaszkodni, de azért volt perec ekorát még sosem estem mentünk egymás mögött néhány centire ki előttem vlt perec én neki a gépének és repülés. estére ha mindenigaz már lessz videó is én nem tudtam kamerázni. este szerintem már mindenki medvét játszott és durmolt.
Háj! Elküldtem a telószámod Ottónak ,majd nappal bittos hív hátha valahogy sikerül kiküszöbölni a hibát
Minden zsírság, a déerzén túladtam, +int bergendizek, de asszem a multkor Kakucson is verettük együtt , csak sokan voltunk, aszt nemnagyon tudtunk vakerolni.
Nah mégeccer köszi a segitséget, mennem kell gályázni
No meddig várjunk még?
Szia Zé bátyó!
Attól félek, én vagyok a legkevésbé kompetens itt, a blokktéma nekem fehér folt teljesen, szerintem a dévaványaiak sokkal többet tudnak erről a témáról, most raktak össze egy pár MZ-t . A telszámomat azért megadhatom, de nem sok értelme lenne szerintem, habár tavaly nekem is volt hasonló problémám. Azért így látatlanban a berúgókar-feszítő rugóra tippelnék, tavaly nekem eltört, az adott ki kerepelő hangot indításnál. Lehet, hogy összeszerelésnél nem smakkolt valami? Na, mindenesetre: hetvenes/háromhatvan-hatvanötnyolcvanegy.
Amúgy milyen a Berg? Tavaly még a fekete DRZ-t nyúztad, mikor utoljára együtt motoroztunk Pócson októberben ....
Már én is várom ám!
Üdv! Segitség kellene egy kezdő Mz-s ismerősömnek. Az a gondja ,h összerakta a blokkját , de valami miatt mikor beinditja , kerepel a berugómechanikánál vmi alkatrész. Ha tudnál egy telószámot irni ,ide v a mélcímemre, felhivna és hátha tudnál tanácsot adni neki.
Thx Zé.
Stormcorner's Fanatics . Megszállottak
Na, meséljetek, mi volt? Élménybeszámoló? Luxi, egyben maradtál ?
*d
Hello, van 150es hengerfejet+karbid?
Hát nah!ez nagyon kemény lett . együtt a banda,remélem nem csak egyszeri alkalom volt.éljenek az mz-sek meg a többi motoros.
Ha valaki tud segítsen.Van egy 250-es etz-m,fel lett ujítva az egész blokk ki lettek cserélve a kuplunglamellák.Ahogy be akarom húzni a kplungot nagyon nehezen lehet behúzni,olyan mintha nem emelne ki.Ha megy a motor akkor meg már egy kis húzásnál is reszelő,csikorgó hang jön a kuplung felől.Nem tudok rájönni mi lehet a baj.Tud valaki segíteni?
Nagyon sok 125/150 alkatrészek eladóak nállam! Kerekeim és tankom az nincsen! van 250-esre egy puffom is igaz rozsdás de jó! Érdeklőgyetek nyugodtan! Akár itt is vagy akár telefon: 0670-277-31-32 vagy e-mail: stuntcitrom@citromail.hu
a viharsarki vérszívók
Eladó!simson vázban 150es ETZ blokkal,sok alkatrésszel, ár:30.000Ft
Jó idő van! A K annyát már ennek az esőnek.....................nemtom mi lesz igencsak pá-pá Kecsóring mára