Mondta Tibi, hogy nagyon jót mentetek, az eső sem nagyon ba**ogatott benneteket. Én itthon sasoltam a felhő- meg radarképeket és közben jártam a sámántáncot, hogy ne essen .....ha már nem tudtam menni...
Köridőket mértetek? Be meritek vallani ?
na hali nagyon király volt olyanokat mecseltünk mint állat, én visszáb vettem a tempóból hogy ne legyen perec mert a kezemre még nem nagyon tudtam támaszkodni, de azért volt perec ekorát még sosem estem mentünk egymás mögött néhány centire ki előttem vlt perec én neki a gépének és repülés. estére ha mindenigaz már lessz videó is én nem tudtam kamerázni. este szerintem már mindenki medvét játszott és durmolt.
Háj! Elküldtem a telószámod Ottónak ,majd nappal bittos hív hátha valahogy sikerül kiküszöbölni a hibát
Minden zsírság, a déerzén túladtam, +int bergendizek, de asszem a multkor Kakucson is verettük együtt , csak sokan voltunk, aszt nemnagyon tudtunk vakerolni.
Nah mégeccer köszi a segitséget, mennem kell gályázni
Szia Zé bátyó!
Attól félek, én vagyok a legkevésbé kompetens itt, a blokktéma nekem fehér folt teljesen, szerintem a dévaványaiak sokkal többet tudnak erről a témáról, most raktak össze egy pár MZ-t . A telszámomat azért megadhatom, de nem sok értelme lenne szerintem, habár tavaly nekem is volt hasonló problémám. Azért így látatlanban a berúgókar-feszítő rugóra tippelnék, tavaly nekem eltört, az adott ki kerepelő hangot indításnál. Lehet, hogy összeszerelésnél nem smakkolt valami? Na, mindenesetre: hetvenes/háromhatvan-hatvanötnyolcvanegy.
Amúgy milyen a Berg? Tavaly még a fekete DRZ-t nyúztad, mikor utoljára együtt motoroztunk Pócson októberben ....
Üdv! Segitség kellene egy kezdő Mz-s ismerősömnek. Az a gondja ,h összerakta a blokkját , de valami miatt mikor beinditja , kerepel a berugómechanikánál vmi alkatrész. Ha tudnál egy telószámot irni ,ide v a mélcímemre, felhivna és hátha tudnál tanácsot adni neki.
Thx Zé.
Ha valaki tud segítsen.Van egy 250-es etz-m,fel lett ujítva az egész blokk ki lettek cserélve a kuplunglamellák.Ahogy be akarom húzni a kplungot nagyon nehezen lehet behúzni,olyan mintha nem emelne ki.Ha megy a motor akkor meg már egy kis húzásnál is reszelő,csikorgó hang jön a kuplung felől.Nem tudok rájönni mi lehet a baj.Tud valaki segíteni?
Nagyon sok 125/150 alkatrészek eladóak nállam! Kerekeim és tankom az nincsen! van 250-esre egy puffom is igaz rozsdás de jó! Érdeklőgyetek nyugodtan! Akár itt is vagy akár telefon: 0670-277-31-32 vagy e-mail: stuntcitrom@citromail.hu
51,5 körül mozogtak az idők, de mivel Luki megelőzött így biztos volt jobb is.
Köridőket mértetek? Be meritek vallani ?
http://alkatreszek.bambi99.onl...
Minden zsírság, a déerzén túladtam, +int bergendizek, de asszem a multkor Kakucson is verettük együtt , csak sokan voltunk, aszt nemnagyon tudtunk vakerolni.
Nah mégeccer köszi a segitséget, mennem kell gályázni
Attól félek, én vagyok a legkevésbé kompetens itt, a blokktéma nekem fehér folt teljesen, szerintem a dévaványaiak sokkal többet tudnak erről a témáról, most raktak össze egy pár MZ-t . A telszámomat azért megadhatom, de nem sok értelme lenne szerintem, habár tavaly nekem is volt hasonló problémám. Azért így látatlanban a berúgókar-feszítő rugóra tippelnék, tavaly nekem eltört, az adott ki kerepelő hangot indításnál. Lehet, hogy összeszerelésnél nem smakkolt valami? Na, mindenesetre: hetvenes/háromhatvan-hatvanötnyolcvanegy.
Amúgy milyen a Berg? Tavaly még a fekete DRZ-t nyúztad, mikor utoljára együtt motoroztunk Pócson októberben ....
Thx Zé.
Na, meséljetek, mi volt? Élménybeszámoló? Luxi, egyben maradtál ?