Holnaputánról . Láttam a gixerfórumon, hogy jössz Te is, gondoltam, akkor nem okoskodok , majd találkozunk ott . Ha tudlak egy ideig követni a pályán, megörökítem .
Köszi, én is irigyellek Titeket kicsit, jó az, ha az ember így tele van melóval . Kakucs lesz, ha az idő is úgy akarja (kopp-kopp-kopp), Visontán drift-edzés lesz szombaton, nyennyó lesz az aszfalt . Majd beszámolok .
hol kell beönteni a sebváltóolajat ÉS A KUPLUNGOLAJAT ?
ETZ 150es a tengelykapcsoló teret és sebváltó teret hol kell feltölteni ? egy helyen vagy több helyen ?
Te olyan ügyes vagy, hogy mindezt kiderítetted !
Azért még mehetünk 26-án veretni, nem?
Új infó: cimborák elkeseredetten kívánják, hogy menjünk pályára vasárnap. Hagyjam őket cserben? Hát NEM! Kitartok mellettük ilyen nehéz időkben is, megyek velük, ha már ennyire akarják!
Ők visongani akarnak, én kukucskálni. Ma eldől, ki nyer
Hello,
Én a teleszkópokba száranként 2,5decit szoktam beleönteni, gyárilag azt hiszem 2,3 kell bele, a váltóba meg 6deci olaj.
Remélem tudtam segíteni.
lamella?
nekem kuplungagynál volt ilyen egyébként.pedig azt hittem lamella.bár attól függ mit értesz az alatt h üresben megy,az enyém úgy is viselkedett
Valaki segitsen légyszi! Valami gond van a váltóval. A sebességeket berakja az összeset de az összes sebességbe olyan mintha üresbe lenne. Mi lehet a baj?
Sajtóreferenssel, szőrös mikrofonnal, rendezőszékkel (ja, hopp, az éppenséggel van ), sminkescsajjal?
Kakucson 25.-én valami autós nap lesz,
úgyhogy ott is jót lehet majd csúszkálni ha megyünk 26.-án.
ETZ 150es a tengelykapcsoló teret és sebváltó teret hol kell feltölteni ? egy helyen vagy több helyen ?
Azért még mehetünk 26-án veretni, nem?
Új infó: cimborák elkeseredetten kívánják, hogy menjünk pályára vasárnap. Hagyjam őket cserben? Hát NEM! Kitartok mellettük ilyen nehéz időkben is, megyek velük, ha már ennyire akarják!
Ők visongani akarnak, én kukucskálni. Ma eldől, ki nyer
Én a teleszkópokba száranként 2,5decit szoktam beleönteni, gyárilag azt hiszem 2,3 kell bele, a váltóba meg 6deci olaj.
Remélem tudtam segíteni.
Ma szereljük az MZ ETZ 150esemet !
azt szeretném megkérdezni mennyi olaj kell a teleszkópokba és a váltóba ?
köszi előre is Dani
nekem kuplungagynál volt ilyen egyébként.pedig azt hittem lamella.bár attól függ mit értesz az alatt h üresben megy,az enyém úgy is viselkedett