Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nékem csak a vasárnap lehet jó!
kukucs ööö izé Kakucs
Kend napszúrást kapott, ide látom . Bökje ki, de izibe, menék szunyálni!
na megvan melik
Ne dicsekedj a háremeddel Zoli
Nodemék az a pálya ?
jah csak még nem tudom szombat vagy vasárnap mikor szabad a pálya egyébként 2"-az a cső
Ebből max. egy Tornádó villanycangát, semmi mást, azt is hitelre .
Miféle ringről értekeztek itt bátyámék (8-9-ei hétvége)? Mi? Kergetőzünk ? Esünk-kelünk ? Colllloscsővel vasat visszahajlítunk ? Nna?
Jó van no!
Mondtam már hogy elnézést, nem értem miért nem lehet rendesen mondani, hogy légyszi ne itt hirdess. Értelem
Úgy látom Grabót már nem sokáig látjuk köreinkben, mert annyit dolgozik, hogy abból a rengeteg lóvéból már vesz magának egy fullos superlotyót!
Rajta ül!
Ha ide eltaláltál, akkor biztos megtalálod az apróhirdetési rovatit is! Meg különben is mi a fasznak szarod ide 1 nap készer? Ha valaki olvassa a topikát, akkor vissza fog olvasni, és megtalálja ami van meg ami sincs!
látom a háttérben a sinyódat
A háremed? Nem szoktál hányni?
Szerintem hirdetés az apróban .
Ide komázni járunk, nem hirdetést olvasgatni
Miért? Itt nem lehet hirdetni? Mert ha nem akkor elnézést!
Üdv emberek!
Nincs 125ös etz-m darabokban. Ha valakinek kell valami az úgy járt. Nagyon kellene a lóvé és nincs rá szükségem. Nincs blokk se, És ami van, abból is minden hiányzik.
Ha valakinek szüksége van valamire írjon az e-mail címemre: nincsemzém@freemailponthu
Képet tudok felrakni, tessék:
Legyél szives reggel is idebaszni a hirdetésedet, mert hiányozni fog!
Üdv emberek!
Van egy 125ös etz-m darabokban. Ha valakinek kell valami az írjon és megmondom megvan e. Nagyon kellene a lóvé és nincs rá szükségem. Van blokk is, de abból már 1 alkatrész hiányzik.
Ha valakinek szüksége van valamire írjon az e-mail címemre: jamo4@freemail.hu a témához írd: ETZ
Képet még nem tudok felrakni.
Itt -e. ha jól sejtem.
Fesszszabályzó lehet rossz nekem az csinálta ezt a jelenséget.
Fáradt voltam, húztam a seggem csicsikálni, 2.30-kor ágyból ki, 300 km dolgozóba, meló egész nap, most meg megint csicsika . Kell a pénz benyára . Amúgy nincs meg az a Pálinkás srác, sajna....