Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy legyen, gyógyuljon meg
Olyan rohadt messze van még a kakucsi hétvége
ühüm de Luki most félgázon ment csak pont annyira hogy mindenkit meg tudjon előzni mert még kicsi keze nem jött rendbe teljesen de kakucsra rendbe lessz!
Gondoltam, hogy erre ráharapsz, valami hasonló reakciót vártam, én is így reagáltam volna.
Csak, hogy hízzon a májad, egyenesben Luki nem tudott elmenni mellettem , kanyarban se negyon, de hát a rutin...meg egyéb
Jó ötlet! A kupásokra (is) gondolsz, vagy csak mi, műkedvelő amatőrök? Annyi a kikötésem, hogy ne kelljen szerveznem, mert az idén még minden elúszott, amit én organizáltam (a hétvégére is hívtam pár embert, kvázi szervezkedtem), szóval akkor biztos a kudarc .....na jó, csak viccölök, felőlem mehet! Időpont? Monnyuk a júl-25-26, amikor a kedves kistársaink ráérnek ?
Hmmm? Ötletek?
Miiiiiii?
Ha mindenhol megcsúszol akkor már van egy jó köröd!
Grabó! Össze kéne hozni az Mz-s Csapatot! Valamikor a nyáron jó lenne valami kis bulit csinyáni! Kukucska! Megbeszélnénk, szombaton lemegyünk dumálunk, iszunk vizet, alszunk, majd vasárnap megint motorkázunk!
kell mert azon csúsztam meg nem figyeltem előtte hogy nem sík a többi résszel.
Az azé van. hogy a víz ne álljon meg a pályán! Neked azzal nem kel foglalkozni!
a kis egyenes utáni ami párhuzamos a célegyenessel
Hogy te miket nem figyelsz! Oszt melyik? Én nem érek rá nézelődni!
ott nem sántulok.
Látom nagyon jó kedved van! Nem fáj a kezed, a fejednek meg nem árt!
a kanyar egy részétől kifele lejt és erre nem figyeltem.
Kis betű nagy betű, nem mindegy ennyi sör után!
Veszélyes útkanyarulat és nem volt tábla.
Egyébként tudom mér estem el a múltkor.
nincs más választásod! VAgy hurkás lesz a hátad!
vagy vagy okos enged mi
Embert faragunk belőled, ha beledögleszis!
Hú de hulye!
mire odaértünk nem kellet megaszondtad hogy a vége fele hát akkor mán nem kelett.
Mé nem kértetek transzpondert? Tök ingyen van, há meg nem megaszontam!
Persze, persze
ha utolérsz