Haggyad csak magad& erősítsd a csapatát az embernek, pihenőbe meg majd ébren maradsz valahogy . Hátha egyszer ott is tudnánk versenyezni ( de ahoz tudni is kell ) A két óra az elég kemény, nemtudom teljes gőzzel lehet-e bírni. Mi tavaly voltunk nézni& hát jó lenne indulnyi, de kéne egy jó veterán mocc, meg meg....... (szaktudásba lenne tapasztalt segítségünk öregdio pár éve indít csapatot nagyon jó eredménnyel ,de ) ,na meg persze egy ütőképes pilóta csapat aki 6 óránként tud 2 órát jól motorozni.
Hali
Kakucson a 25.-e foglalt.
Utána augusztus 22.ig még most nem foglalta le senki.
Szállás 2000/fő/éj konténerben hideg melegvíz+ villany
Sátorhely 500víg ezer ft
a szállásért 3000ft kauciót ell letenni amit ha nem történik rongálás viszakapja az illető.
egyelőre ennyi az infó ha megvan a létszám körübelülre még lehet hogy tudunk alkudozni csak addig nem.
viszont 26.-a szabad még a mostani állás szerint.
Lehet, hogy találkozunk a 24 óráson! És az sem lehetetlen, hogy menni fogok! Nagyon fűz egy faszi csak nem akarok kötélnek állni! Én már este 11-kor nagyon álmos vagyok ám! Na meg egyszerre 2-órát menni! Hát nem tudom!
Hétvégi munlák .
18.-19.-én meg Kunmadarason 24órás
veterán megbízhatósági verseny. Nem versenyzünk (sajnos ) ,
csak nézelődni megyünk, az itthoni szaki indít egy csapatot .
A vasárnap egész jó volt! ! !
Legjobb köridőm: 48.55 ,
de lehet nem pontos mert a karórámmal mértem menet közben ,
2mp elb.sztam mire elindítottam
Majdnem elhittétek mi ?
Ismerve a teljesítményemet én is kezdtem beleélni magam
Mink is a MZ-sek közé soroltak vónánk?
Ha igen benne vagyunk a buliban !
De szerintem nem egy pohár víz lenne az , utána meg motorozni ,
egy próbát feltétlenül megérne
Én má' nem akarok hízni, lassan beköpi a gyertyát alattam a mözö, most is alig tudtam lezúzni a fogyókúrás jégkrémemet. Meg amúgy is, ez a Te érdemed, nem másé
Adjon az isten!
A Dévaványai alakulat itthonlevő része rábólintott a kakucsi hétvégére holnap felhívom kakucsot hogy szabad e a pálya.
maradok tisztelettel.
Helósztok kénegykis segitség hétvégén versenyem lesz és 150es etz-m ha bemelegszik akkor fullad ha odahuzom neki a gázt, a végén már durrog is és izzik a kipufogó valaki segitsen..
Kakucson a 25.-e foglalt.
Utána augusztus 22.ig még most nem foglalta le senki.
Szállás 2000/fő/éj konténerben hideg melegvíz+ villany
Sátorhely 500víg ezer ft
a szállásért 3000ft kauciót ell letenni amit ha nem történik rongálás viszakapja az illető.
egyelőre ennyi az infó ha megvan a létszám körübelülre még lehet hogy tudunk alkudozni csak addig nem.
viszont 26.-a szabad még a mostani állás szerint.
18.-19.-én meg Kunmadarason 24órás
veterán megbízhatósági verseny. Nem versenyzünk (sajnos ) ,
csak nézelődni megyünk, az itthoni szaki indít egy csapatot .
üdv bambi
Legjobb köridőm: 48.55 ,
de lehet nem pontos mert a karórámmal mértem menet közben ,
2mp elb.sztam mire elindítottam
Majdnem elhittétek mi ?
Ismerve a teljesítményemet én is kezdtem beleélni magam
Ha igen benne vagyunk a buliban !
De szerintem nem egy pohár víz lenne az , utána meg motorozni ,
egy próbát feltétlenül megérne
A Dévaványai alakulat itthonlevő része rábólintott a kakucsi hétvégére holnap felhívom kakucsot hogy szabad e a pálya.
maradok tisztelettel.
Kössz szépen a segítséget