Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de azért nagyon figyelmes vagy
de úgy látom nem csak én ülök egép előtt
inkább ne eröltessük szerintem .ne pazarolja rá senki sem a drága idelyét arra a sárgára.az csak velem szeret menni
szakikám megint ez a gépezés! azt a sárga rettenetet azért jó pénzért időnként megfuttathatjuk nehogy berozsdásodjon
Köszi szépen!de remélem azért majd egyszer,vagy többször összefutunk egy-egy pályázás alkalmával!
az mz-sek király motorosok!főleg ha pályán vmi japán v.olasz stb.motorral levő emberke lenézi az mz-t és a kanyargózásban rá kell jönnie,hogy egy mz akár méltó ellenfél is lehet.persze megfelelő pilótával.ugyhogy ez nagyon super...kár hogy mostanában nem fogok motorozni,pedig már kezdett tetszeni.azért a tegnap nem volt rossz!éljenek az MZ-sek
Cső!

Te sem mész esetleg holnap kakucsra?
ÚÚÚ azt inkább ne is kérdezd! Kész, de rettentő csúnya lett, én nem ilyet rendeltem az illetőnél, vissza is adom neki!
valakinek valami ts 125 alkatrész esetleg? :)
(kell a pénz Balatonra!)
Na akkor egy jó adag szerencsét külföldiában, koma! Mármint nem Neked, hanem a beszólogatósnak!
Izé....
Ja-ja ! ! !
Fehér ember nem felejt! Majd jövőre megdumáljuk!
Azé szólongat beee itten ily nyugottan ,
mer-e vót a búcsúmotoroztatása,
novemberig nem láthatjuk a képét, csak fotón
Nem nem! Ez RASSZIZMUS! De majd találkozunk mi még pályán, aztán majd az eggyik kanyarban megbeszéljük!
Mee' az MZ-sek nem motorosok? Mi?
Díszkrimózáció?
Holnap jelentkezünk, kíváncsian várjuk a személyes élménybeszámolót
szakikám tán agép előtt ülsz
kb ilyen piros lett az arcom délutánra kecsón Imi komám bucsumotorozása jól sikerült bár lehettünk volna többen igy viszont tudtuk próbálgatni a dolgokat mentünk 6x20 percet volt amikor jól egymásra akadtunk volt hogy nem adta ki sehogy kezd alakulni a gépem aki nem tudja egy darabokból összerakott ts több kisérleti stádiumban levő átalakitással amiket most kezdtem kipróbálni a pályán több kevesebb sikerrel viszont a fiatalszakit jól elfárasztottuk majd rak fel képeket meg videót csináltunk sokat sziasztok öregdio kár hogy Luxiék nem jöhettek
éljenek az mz-sek meg a motorosok
Halihó,
Rezonátor elkészült már a gépre?
Szocformulán kérdezted már?
http://devnull.hashmark.hu/szo...
Khmm. Én nem