Az időpont feljegyezve, előkészületeket megkezdem MOST! A fék nélküli motorozást már kipróbáltam a múltkor, miután Ti már elmentetek. A DRZ-s csóka (Gyuláról jött) invitált egy kis versengésre . A végén, mikor lejöttünk a pályáról, behúzott fékkel toltam a motort, nem fogott semmit a fék ! A párom mérte a köröket, állítólag 49-eket mentem, habár a gatyámat három léről kellett kiöblíteni, nem akart eltűnni belőle az ifaféknyom ! Jó az a fék, ha van, a magamfajta vén szaros ne kapjon már infarktust pályázás közben !
luxvor. gondolom már napok óta nem eszel ,nehogy plussz súly legyen a gépen,de legrósszabb esetben kicsípjük a blokkot súlycsökkentésként. szivesen segítek kiszedni
nézem a salakmotort angliából esnek kelnek remélem kecsón jobban tapadnak adolgok holnap mindenesetre odaérkezéskor csinálunk fényképet mert ki tudja mikor lesz ép mindenki még egyszer igaz luxi
zárom a mühelyajtót nyomok egy kis 102 oktános bikavért full szintetic colával oszt lessz ami lessz holnap kergetőzünk egyet hölgyekkel csak óvatosan kell az energia szakikám mi a helyzet az átmérővel tudod max dia és semmi más hali
Na ne má! ! Megtettél mindent oszt mégis semmi
Nagyon sajnálom (de a többiek is!)! ! !
Remélem a legközelebbinél ott leszel, lesztek a többi kupással.
Ami nekünk leghamarabb jó időpont az júl.25-26. Az meg még k..va soká lesz!
Gyere fék nélkül, benike aszonta nem szabad fékezni, mer csak veszted a lendületet, persze szépen hangzik, de rajta kívül nemigen megy másnak, bár rólad is elhiszem, mert nem most kezdtél!
Meglett a köztes, kifúrva eggyel nagyobb méretre a furat, menet bele, fasza......aztán a furat oldalfala szétrepedt , féknyereg kuka......
Már nem is csodálkozom semmin , semmi és senki nem akarja, hogy holnap menjek.
Azért Nektek k**va jó motorozást kívánok !
Majd legközelebb összejön...
Nagyon sajnálom (de a többiek is!)! ! !
Remélem a legközelebbinél ott leszel, lesztek a többi kupással.
Ami nekünk leghamarabb jó időpont az júl.25-26. Az meg még k..va soká lesz!
Gyere fék nélkül, benike aszonta nem szabad fékezni, mer csak veszted a lendületet, persze szépen hangzik, de rajta kívül nemigen megy másnak, bár rólad is elhiszem, mert nem most kezdtél!
Már nem is csodálkozom semmin , semmi és senki nem akarja, hogy holnap menjek.
Azért Nektek k**va jó motorozást kívánok !
Majd legközelebb összejön...
benike tettem fel egy új videót
Holnapra megálmodom, hogy legyen.
Jó éjt mindenkinek!