Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hahó! Szóval senki?
Én az idén már átéltem ezt az érzést néhányszor, sejtem, mit érezhettetek! Majd legközelebb összejön!
Tenap délután Hiace kiürít, motorállványok be
cuccok összeszedve amiket vinni kell, én próbálok
olajfolyást megszüntetni , olajfolyás nem szünik
jön a telefon k.rva sügős meló
Minden visszapakol a helyére& ma meló semmi pálya,
még jó hogy a többiek jól tudták érezni magukat
Meg majd legközelebb ......................
Hát ez a nap nekünk nem jött össze sajna melóztunk ezerrel hárman voltak kicsiny falunkból azt nyilatkozták nagyon jó volt meg van sok vidó+kép úgyhogy énis várom az élménybeszámolót
Hy all!

Érdeklődnék, h mentek-e szombaton kakucsringre pályázni?
Na, fasza kis élménybeszámoló, én is pont ezt akartam írni.
Épp most értem haza Dombóvárról műhelygyakorlatról.
Még 2 hétig megyek oda, hétköznap nem vagyok itthon (még fórumot sem tudok olvasni :P), csak hétvégenként, utána viszont 2 hétig szabi, úgyhogy jó lenne beiktatni akkorra valami pályázást is.
MZ ETZ 150 De Luxe, megkímélten eladó, esetleg cserélhető robogóra, vagy váltós kisköbcentis motorra. 1986-os évjáratú, 6477km-rel, nem felújított, bontatlan, kiváló, gyári állapotú motorom eladóvá vállt. Minden eredeti rajta. 2010.07-ig érvényes műszakival.
Képek: http://www.sportmotor.hu/motor...
Hírdetés: http://www.kepesmotor.hu/mz-tu...
Elérhetőség: 06-30-387-7308
Várjuk, várjuk!
A holnapi motorozásról élménybeszámoló+képek+videó !
Hmmm, kihagytam valamit a listából?
Okés felvettelek msn-re..köszi
Azért, ha GI gépe nem csak legenda lenne, lehetne vele ott jobbat menni . Talán az én fosommal is lehetett volna, de sajna ennek a tuningnak lőttek, megy a polcra emléknek. Max. ha nagyon nem nyugszom Simson nélkül, faragok rá egy kicsit gyengébbet, de jól használhatót. De most egyelőre még az MZ-ről koptatom le a maradék hátsó gumit (bal oldala elég kopott, Kecsó meg balos, szóval remélem még kibírja :S)
Koszonom!
Srácok! Gyárilag jöttek ki a kis ETZk 52,47.es dugóval? Vagy akkor átesett egy javító fúratáson az enyém? Vagy csak meggyűrűzte valaki okos, és éppen Jawa gyűrűje volt otthon.
Nekem van 2db
Üdv mindenkinek!
Rég jártam erre:D Olyan kérésem lenne hogyha netán esetleg van valakinek elfekvőben egy etz kormánykapcsoló az legyen szíves dobjon már meg 1 üzenettel itt aztán majd felvesszük a kontaktot
mond meg nekik motoros tüntetésen veszel részt ne hagyd magad lebeszélni róla álj a sarkadra vazze mutasd meg nekik ki a főnök
Előreláthatólag én nem tudok csütörtökön menni, már a pénteki is necces lett volna, ez van.
A lelátóról mérték az időmet, és a harmadik etapban volt ez az idő. Utána már csak romlottak az idők. A végén átlag 48-asok voltak, attól függően milyen forgalom volt. Itt egy pár kép rólad is.
pénteken foglalt a pálya csütörtökön szabad tesék gyorsan gondolkozni mi legyen?
Örülök, ha bemegy perc alá, de akkor az már egy jól sikerült kör:)
Monnyuk, nekem nehéz, mert ketten ülünk a motoron, én meg a majré:)
Jellemzően hót retkes csúszós pályán sem mentem rosszabbat, mint tisztán.
Ez a másodok legjobb pöcsköszörüs idő ott.
Jól megy a tulaj(világoskék üt-kop-horpadt motor)

Full tuningos idő ott nemigen van jobb, kecsóról tudok még 91 ből, ott valami 47 vége volt felszáradó pályán.
Azért az sem rossz...:)
Amúgy Sok Csabanapját, tanárbácsi!
Tudod, bajban ismerszik meg a barát ! Segítek, ahol tudok, mint Atom-Anti "a bátor, ki minden bajt meggátol"
És a sajátod?
Az már egy betyáros köridő , akkor azért nem sikerült tartanom a tempótokat ! A végén jött össze vagy 3 kör, amikor csak 2-3 métert kaptam Tőletek körönként, de az már ing-gatya volt ! Nem is bírtam idegekkel sokáig !